България стана най-известното място на планетата само за една вечер

...
България стана най-известното място на планетата само за една вечер
Коментари Харесай

Натупаният боксов треньор в Арена Армеец: Щях да го убия, ако бях отвърнал!

България стана най-известното място на планетата единствено за една вечер след неповторимото нахлуване на грузинския боксьор Леван Шония над своя управител Алексей Кособоковс (Лат).

Случката в зала " Арена Армеец " втрещи най-тиражните издания в света като " Сън ", " Билд ", " Ню Йорк пост " и се трансформира в цялостен шлагер из обществените мрежи.

След края на последния шести рунд от дуела със Спас Генов Шония не искаше да смъква ръкавиците. Той потегли да се бие с българина. Неговият секундант се опита да го успокои. Гневът на грузинеца се обърна и той нацели с няколко удара Кособоковс.

" Скочи ми, тъй като искаше и аз да се включа с него, с цел да нападнем българския боксьор и техния треньор - описа за " България Днес " латвиецът, който е някогашен професионален боксьор от тежка категория. - Отказах. Тръгнах да го укротявам. Обясних, че може да го дисквалифицират и да не му платят поради неговата реакция. Посегна ми. Отвърнах с отворена ръка. Ако го бях блъснал, щях да го убия. "
Кособоковс обясни, че в началото мачът е бил плануван за 8 рунда. Няколко часа преди срещата уредниците трансформират дуела на 6, с цел да може да бъде част от телевизионните срещи.

" Леван знаеше за това. Съгласи се - добави Кособоковс. - Реално получи пари за мач от осем рунда, а се би единствено шест. Загуби първите четири елементи. Петата беше равна, а шестата беше за него. Обяснявах му, че би трябвало да е по-агресивен. Поемаше доста удари. Можеше да победи единствено с физика, тъй като българинът Генов беше по-техничен. Когато взе парите, се успокои. Благодаря на българските уредници, че бяха съответни. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР