България си поставя за цел да създаде необходимата среда и

...
България си поставя за цел да създаде необходимата среда и
Коментари Харесай

Радев: България има за цел да създаде среда за привличане на стратегически чужди проекти и инвеститори

България си слага за цел да сътвори нужната среда и да построи потенциал, с цел да притегля стратегически задгранични планове и вложители. Това съобщи президентът Румен Радев, който през днешния ден на „ Дондуков " 2 организира среща с генералния шеф на Световната комерсиална организация (СТО) Роберто Азеведо. Държавният глава благодари за поддръжката, която България получава от СТО за покриване на стандартите на актуалната търговия, предават от президентската пресслужба.

Регионалните начинания и поддръжката за районната интеграция имат своя принос за успеваемостта на световната търговия, беше общата позиция на Румен Радев и Роберто Азеведо. Румен Радев изрази желанието на страната ни да ускори наличието си и на нови пазари отвън Европейския съюз, където капацитетът за търговия е огромен, само че към момента не е изцяло осъществен.

„ България има своя опит и обичаи в търговията с разнообразни сътрудници по света, съблюдава стандартите за отвореност и има значима роля за активизирането на икономическия продан с района на Западните Балкани ", съобщи Роберто Азеведо и добави, че страната ни има основно местонахождение в Източна Европа на фона на динамично разрастващата се цифровата стопанска система на услугите.

Президентът открои ограниченията в образованието, които приготвят пазара на труда за бързо настъпващите промени, произлизащи от дигитализацията и навлизането на високите технологии, като основни фактори за България за постигането на по-добри резултати в комерсиалния продан.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР