България ще се освободи, ако паднат кметовете на ГЕРБ в

...
България ще се освободи, ако паднат кметовете на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Йордан Терзийски: България ще се освободи, ако паднат кметовете на ГЕРБ в София, Варна и Велико Търново

България ще се освободи, в случай че паднат кметовете на ГЕРБ в София, Варна и Велико Търново. Това съобщи в предаването „ Тази заран “ претендентът на ПП-ДБ за кмет на остарялата ни столица Йордан Терзийски .

„ Категорично имаме късмет за победа. Гражданите на Велико Търново гласоподаваха против актуалното ръководство на общината, тъй че нашата задача сред първи и втори тур е да обединим вота на тези, които желаят смяна “, сподели Йордан Терзийски.

Преди дни в същото село имаше полицейска акция поради подозрения за платен избор

Той разясни, че задачата на ПП-ДБ до първия тур на изборите е била да се посочат проблемите. След като всички са се консолидирали към проблематичните, в този момент е време да се приказва за решенията, разясни още претендентът на ПП-ДБ за кмет на Велико Търново.

„ Важно е да се гласоподава, тъй като всеки един глас ще ни направи с едни повече в битката против завладените общини. Нашата цел са гласоподавателите - както говорихме с тях по време на акцията, по този начин приказваме с тях и сега. Обединението не е на база някаква партийна инструкция, а на база полезности “, сподели ще той.

В поредност от специфични анкети btvnovnite.bg демонстрира кое е значимото за твоя град

От думите му стана ясно, че няма декларирана публична поддръжка за ПП-ДБ от страна на отпадналите от конкуренцията претенденти за кмет на Велико Търново. Йордан Терзийски обаче разясни, че ще се бори за гласовете на всички - даже за тези, които не са излезли да гласоподават предходната неделя.

Всичко за локалните избори следете в онлайн репортажа ни: 

Проследете с нас кметския избор в цялата страна
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР