България ще се изправи срещу Турция във втория си мач

...
България ще се изправи срещу Турция във втория си мач
Коментари Харесай

Дий Бост: Трябва да стреляме повече от дистанция

България ще се изправи против Турция във втория си мач от груповата фаза на Европейското състезание по баскетбол в Тбилиси, Грузия.

Един от водачите на националния тим Дий Бост показа, че нападателната игра и стрелбата от отдалеченост ще оказват помощ на отбора ни за едно по-добро показване.

" Имахме сложен първи мач. Сега желаеме да се представим по-добре. Трябва да стреляме повече от отдалеченост. Имаме огромен капацитет, само че вършим много неточности. Ако ги отстраняваме, ще изиграем добра среща. Ще опитам да бъда по-добрата версия на себе си против Турция. Трябва да бъда по-агресивен. За мен това е по-специално европейско състезание, тъй като ми е първо. Това е огромна сцена, на която мога да покажа какво мога ", показа той.

България има седем победи в срещите си до момента с Турция, като множеството са в златните години – 50-те и 60-те. Днес, в 17:15 часа българско време българските " лъвове " ще излязат за осми триумф над Турция. Мачът в зала „ Нова Арена “ в Тбилиси ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 3. Студийната стратегия стартира в 16:45 часа.

Автори: Матрин Гошев и Станислав Златков

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР