България ще победи Черна гора с един гол разлика в

...
България ще победи Черна гора с един гол разлика в
Коментари Харесай

Гласът на легендите: България бие минимално Черна гора

България ще победи Черна гора с един гол разлика в идната европейска подготовка. Това е преобладаващото мнение измежду футболните митове, които участваха в анкета на Sportal.bg преди конфликта в Разград. Почти всички тогавашни футболни звезди предвиждат най-малък триумф и три точки за тима на Младен Кръстаич.

Красимир Балъков: Оптимист съм! Пожелавам триумф на момчетата против Черна гора и предвиждам победа с 2:1. Няма да е елементарно, само че имам вяра, че ще спечелим.

Даниел Боримиров: Надявам се да победим! Не желая да се наемам с съответен резултат, ще притискам палци да спечелим! Дано националният тим продължи с положителните си игри.

Бойчо Величков: Как ще приключим с черногорците ли? Веднага ви споделям - 2:1 за България! Вярвам в успеха.

Пламен Гетов: Половин гол да е, само че за нас да е! Нещо такова ще бъде. Обнадежден съм, нека и трибуните се изпълнят.

Димитър Димитров - Херо: Естествено, уповавам се да победим. Труден мач ще бъде. Предвиждам 1:0 за България, въпреки че не съм мощен в прогнозите.

Радостин Кишишев: Оптимист съм, имайки поради и обстоятелството, че имам един гол за националния тим, и той е тъкмо във вратата на Черна гора. Дай боже крайният резултат да е 1:0 за България!

Емил Кременлиев: Прогнозирам минимална победа за България. 1:0 и три точки за нас! При Младен Кръстаич се вижда възкръсване на националния тим. Прогрес има и имам вяра, че ще победим черногорците.

Пламен Марков: Искам да пожелая триумф на българските футболисти! Не бих се заел с резултат, в никакъв случай не съм бил мощен на тото. Победа да е, другото не е значимо. Нека момчетата зарадват почитателите!

Анатоли Нанков: Чака ни сложен мач, само че все отнякъде би трябвало да се стартира. Оптимист съм, несъмнено! България ще завоюва с 1:0.

Аспарух Никодимов: Дано да бием! Черна гора не е от най-силните тимове, само че постоянно са разполагали с положителни футболисти. Още по времето на Югославия. Кажете ми обикновено ли е да нямаме един стадион в София?! Надявам се да победим и последователно да излезем от тази кал, в която сме до кръста.

Стефан Стайков: Ще победим черногорците, виждам оптимистично на този мач. Както се споделя, половин гол на нула, само че за България да е!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР