България ще научи съперниците си за Световните първенства, които ще

...
България ще научи съперниците си за Световните първенства, които ще
Коментари Харесай

Теглят жребия за Световните първенства по волейбол през 2023 в петък

България ще научи противниците си за Световните шампионати, които ще се проведат през 2023 година, този петък (31 март). Жребият ще бъде изтеглен от Международната федерация по волейбол (FIVB) в Лозана, Швейцария.

 През тази година има планувани три Световни шампионати, на които страната ни ще взе участие. Първото е при мъжете под 21 години. Шампионатът е плануван за 7-16 юли в столицата на Бахрейн – Манама. Отборът, който е воден от селекционера Андреа Боратини, ще научи противниците си в 14:00 ч. Може да наблюдавате онлайн на следния линк:

През месец август (4-13) националният ни тим за мъже под 19 години ще пътува до Буейнос Айрес, Аржентина. В коя група ще попадне отборът на Мирослав Живков ще стане ясно в 16:00 ч.

Почти по същото време ще се организира и Световното за дами под 19 години, а жребият ще бъде изтеглен час по-рано: в 15:00 ч. Домакини са две страни – Хърватия (град Осиек) и Унгария (град Сегед). Надпреварата е планувана за 1-11 август. Българките са водени от Борислав Крачанов.

Очаквайте в петък на формалния уебсайт и в обществените канали на Българска федерация волейбол всичко към жребия за Световните шампионати през 2023 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР