България ще е една от първите държави в Европа, които

...
България ще е една от първите държави в Европа, които
Коментари Харесай

Max идва в България на 21 май: Какво включва новата стрийминг услуга?

България ще е една от първите страни в Европа, които ще получат достъп до новото приложение за стрийминг Max - правоприемник на досегашния HBO Max с спомагателни екстри.

Приложението ще бъде налично на 21 май в България и то ще сплотява достъп до наличието на HBO Max, стратегиите на Discovery и абонаментната услуга Eurosport.

За първи път с изключение на филми, сериали и документалистика към този момент ще има и достъп до спортни стратегии като тенис шампионати от Големия шлем, и телевизионни излъчвания.



Олимпийските игри в Париж също ще може да се гледат онлайн през Max. Те ще бъдат налични във всички абонаментни проекти, тъй че всички клиенти ще получат цялостен достъп до най-голямото спортно събитие в света.

Max ще се предлага в разнообразни разновидности, както и алтернатива с в допълнение възнаграждение „ Спорт “.

Пълните детайлности за абонаментните проекти ще бъдат оповестени през идващите седмици и ще варират според от пазара, оповестяват от Warner Bros.

Съществуващите клиенти на HBO Max ще могат да запазят настоящите си профили и историята на гледане. В взаимозависимост от устройството им приложението HBO Max може да се актуализира автоматизирано в новата платформа Max или ще им даде известие с покана да го ъпдейтнат.



На 17 юни по Max ще тръгне и новият сезон на сериала " Домът на дракона ".

В каталога остават филмите на Warner Bros, истинските продукции на HBO, както и риалити поредици от Discovery.

Скоро в Max ще имат премиера истински сериали и франчайзи на Warner Bros., в това число " Пингвинът ", " Добре пристигнали в Дери " (по „ То “ на Стивън Кинг), полският политически шпионски трилър " Източна врата " и доста други.

Какво включва общоприетия проект:
Потребителите могат да стриймват наличие на 2 устройства по едно и също време.Съдържанието ще бъде налично във Full HD резолюция.До 30 изтегляния на наличното наличие за гледане офлайн.Всичко от „ Париж 2024 “.
Премиум проект:
Потребителите могат да стриймват наличие на до 4 устройства по едно и също време.Full HD или 4K резолюция и със тон Dolby Atmos (според наличността).До 100 изтегляния на наличното наличие за гледане офлайн (с някои ограничавания.).Всичко от " Париж 2024 ".
Допълнение „ Спорт “:
Допълнение „ Спорт “ ще обезпечи достъп до отразянанието на най-хубавите спортни събития, измежду които тенис шампионати от Големия шлем, колоездачни обиколки Grand Tours, 24 часа на Льо Ман, линейните мрежи онлайн Eurosport 1 и Eurosport 2 и доста други.Правата за другите спортове варират, по отношение на териториите.Допълнение „ Спорт “ може да бъде закупено единствено като добавка към някой от двата базови проекта.Потребителите могат да гледат спортно наличие по едно и също време на 2 устройства (от наличните им потоци по базов план).
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР