България ще бъде приета в Шенген през 2018 г. Това

...
България ще бъде приета в Шенген през 2018 г. Това
Коментари Харесай

През 2018-та влизаме в Шенген, обяви Цветанов

България ще бъде призната в Шенген през 2018 година Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в ефира на Нова телевизия.

Той изясни, че е уверен, че приемането на България в Шенгенското пространство ще се случи през идната година, поради оценките на всички страни от Европейски Съюз и декларацията на Европейския парламент.  „ Смятам, че това е изцяло реалистично и допустимо “, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ.

По отношение на вота на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, Цветанов посочи, че има непоклатимост в държавното управление. „ Каузата е председателството. Интересът ни е сигурността и развиването на района. Това можем да го създадем дружно, тъй като и опозицията може да завоюва от това нещо. Виждате какъв популизъм беше с покачването на водата. Имаме КЕВР, който се назначава от българския парламент, Корнелия Нинова отива и оглавява митинг “, сподели Цветанов и акцентира, че вотът на съмнение няма да мине и няма да разклати държавното управление.

Цветанов предвижда, че този акт на опозицията ще сътвори чувство, че по време на председателство България не е единна. „ Не мога да схвана, по кое време са откровени Българска социалистическа партия. Онзи ден излизат и приказват, че би трябвало да се обединят като обща позиция за Шенген. Три седмици преди този момент Елена Йончева прожектира своя филм, с цел да дискредитира страната ни “, уточни той.

По думите му водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и президентът Румен Радев не са национално виновни политици. Според Цветанов президентът Румен Радев е прочут измежду хората като „ президентът несъгласие “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР