България ще бъде без двамата си най-добри волейболисти Цветан Соколов

...
България ще бъде без двамата си най-добри волейболисти Цветан Соколов
Коментари Харесай

Соколов и Скримов аут за България в Лигата на нациите

България ще бъде без двамата си най-хубави волейболисти Цветан Соколов и Тодор Скримов за мачовете от волейболната Лига на нациите през 2022 година.

Новината разгласи персонално селекционерът на държавния отбор Николай Желязков в предаването Block Out.
 Марица е на победа от осма поредна купа
Марица е на победа от осма поредна купа

Пловдивчанки се оправиха с ЦСКА

" Говорих с съвсем всички най-хубави български волейболисти преди старта на новия сезон. Цветан Соколов за жалост цялостен сезон играе на инжекции. Има няколко травми, които би трябвало да употребява, с цел да може да бъде пълностоен в игра. Той ще пропусне Лигата на нациите през тази година, само че в София ще му бъде направена специфична стратегия за възобновяване, с цел да може да е здрав и на линия за Световното състезание ", съобщи Николай Желязков пред Спортал.

" В Тодор Скримов има една отмалялост и незадоволство, от това че през последните години тимът не постигнал мечтаните резултати. Той също ще пропусне волейболната Лига на нациите, само че извънредно доста се надявам да е част от тима на България за Мондиал 2022. Соколов и Скримов са двама състезатели, които горят в играта и са същински експерти. Всички по-млади играчи в държавния отбор могат единствено да се учат от тях, а Соколов и Скримов на драго сърце предават опита си на тези, които имат предпочитание за рабата и развиване ", добави Николай Желязков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР