България се завръща на Детска Евровизия след 5 години. Денислава

...
България се завръща на Детска Евровизия след 5 години. Денислава
Коментари Харесай

Избраха българските представители на Детска Евровизия 2021

България се завръща на " Детска Евровизия " след 5 години. Денислава Димитрова и Мартин Стоянов ще показват страната ни на влиятелния конкурс на 19 декември 2021 година с песента " The Voice of Love " ( " Гласът на любовта " ). Обществената телевизия още веднъж ще направи феновете съпричастни с най-престижния интернационален конкурс и ще излъчи събитието онлайн по Българска национална телевизия 1.

За първи път, регламентът разрешава за българските участници да се гласоподава и от България.

Дуетът беше разгласен на конференция на публичната телевизия и Лигна Студиос, на която станаха ясни и създателите на песента, с която България ще взе участие. Автори на музиката и на британската версия на текста на песента да дело на Васил Гарванлиев, Давор Йордановдки и Весна Малинова от Северна Македония. Българската версия на песента е написана от Стан Стефанов. За театралното наличие на българските участници ще се погрижи Мари-Софи Крайсъл, която към този момент е работила със 7 разнообразни страни участници на Евровизия 2018 година в Лисабон.

Официалното показване на песента " The Voice of Love " ще е на 13 ноември, събота, в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия 1.

Денислава Димитрова и Мартин Стоянов са от вокално студио " Сарандев " в Добрич. Талантът им е приет, както в България, по този начин и в чужбина. Те са носители на многочислени призове, а музиката е част от живота им от ранна детска възраст. Като дует се изявяват дружно на сцена от 2017 година под управлението на Елена Карабельова, в качеството си на техен вокален възпитател. В момента тече трескава подготовка, a организационният екип загатва за подготовка на приказна коледна приказност и оживяващи театрални резултати.

Това ще е шестото присъединяване на България на " Детска Евровизия ", като през 2015 година страната ни е била и хазаин. Напомняме, че 19-ото издание на състезанието " Детска Евровизия " ще се организира на 19-ти декември в Париж и в него ще вземат участие общо 19 страни. Големият победител ще бъде определен с 50% избор на жури и 50% глас на публиката. Според регламента за първи път българите ще имат право да гласоподават освен от чужбина, само че и от родината си, а младите ни музикални очаквания ще разчитат на всеотдайната поддръжка на българите по целия свят. Всеки избор ще бъде от голяма важност за приближаване на страната ни до успеха.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР