България се влюби в Жана Бергендорф, когато звездата ѝ изгря

...
България се влюби в Жана Бергендорф, когато звездата ѝ изгря
Коментари Харесай

Жана Бергендорф за най-мрачните дни от живота си и какво прави сега

България се влюби в Жана Бергендорф , когато звездата ѝ изгря в X Factor през 2012 година. Рязкото ѝ изстрелване в небосвода обаче беше последвано от турбуленция поради неочаквана популярност, принуждение и опиати. Няколко шлагера и абсурда по-късно Жана, за жалост, ни лиши от наличието си на музикалната сцена, което заслужаваше да бъде много по-често, в сравнение с се оказа.

37-годишната певицата споделя за най-трудните моменти от живота си в. В ефира на NOVA Жана признава, че известността ѝ е пристигнала допълнително, както и нападките.

„ Това ме накара да се усещам самотна и желаех да санкционирам себе си. Не мисля, че актьорът наказа мен. По-скоро мисля, че аз самата като човек се пробвах да санкционира актьора Жана ”, признава тя.

За болката

„ Хората не знаят какъв брой боли да бъдеш на моето място. И да бъдеш на мястото на всеки един различен актьор, който е бил нападан по този метод и осъждан. Покрай болката, може би, съм научила доста неща. Защото тогава осъзнаваш какво ти не би трябвало да бъдеш за другите. ”

За най-трудните си години Жана показва интервала от 2015 до 2017 година, когато е била и паузата ѝ от музиката.

За облика на „ неприятно момиче “

„ Това да бъдеш бунтовник в нашите среди не е добре признато. Ти си един артикул и той би трябвало да работи по механизъм. Аз не пребивавам по този начин. Когато излезеш от рамката, към този момент не си добре пристигнал. ”
                             

За зависимостите

„ Наркотиците за мен станаха повече от другари. Намирах отдушник. Когато ми беше неразрешено да пея, душата ми крещеше. Забранено ми беше, тъй като по този начин трябваше. Защото подобен беше договорът. А и тъй като хората обичат да нараняват. ”

„ Наркотиците не заместваха нищо. Те единствено унищожаваха. По това време не можех да го схвана. Няма да разреша повече да ми се случат такива гадни прочувствени събития. За това време разбрах, че нямаш право да убиваш себе си поради грешките на други хора. ”

За обидите

„ Да те наскърбяват по улиците, да ти скачат на пердах. Имала съм такива моменти. Това се приема разрушително. Най-гадното е, че самият ти не знаеш какво да направиш, тъй като си самичък. ”

За насилието

Певицата признава, че в някогашната си връзка е ставала два пъти жертва на принуждение. Тя загатва и различен неотдавнашен случай. „ Един човек ми посегна, може би още веднъж, тъй като съм Жана Бергендорф ”, изяснява тя. „ Той сигурно ще си получи това, което заслужава, тъй като си има избрани законни стъпки. ”

За лекуването

„ Посетих две клиники. И не ме е позор. И ми помогнаха, и съм признателна. “

За работата си сега

Жана признава, че е заменила огромната българска сцена с тази на пиано питейните заведения. „ Да, и ми е доста прелестно и хубаво, тъй като идват доста готини хора, интелигентни. И слушат хубава музика. “

„ Сега към мен вирее толкоз доста положителна сила, религия, доверие. Имам в действителност съществени хора до себе си – музикантите, с които работя в най-голямата верига пиано питейни заведения в България. “

За това, което следва

„ Кариерата ми занапред стартира да разцъфтява, тъй като когато минеш през може би най-негативните страсти и неща, които могат да ти се случат като актьор, научавайки уроците си отсега нататък, тогава към този момент ще станат нещата. ”

„ Мисля 2023 да бъде годината на Жана Бергендорф ”, зарича се певицата и обещава „ нови песни и други изненади ”. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР