България се пробужда. Тези, които искат да ни люлеят в

...
България се пробужда. Тези, които искат да ни люлеят в
Коментари Харесай

Костадин Костадинов обяви по кои приоритети „Възраждане“ може да разговаря с другите партии

„ България се пробужда. Тези, които желаят да ни люлеят в робската люлка желаят нас да ни няма, само че ние сме тук и ще ставаме повече. “ , сподели в първото съвещание на 49-тото Народно заседание водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Той очерта главните цели, за които са подготвени да беседват с всички политически партии: запазването на българската финансова самостоятелност, недопускането на България във войната с Украйна, предоговаряне на отношени ята с Европейския съюз за недопускане на банкрут в страната и отбрана на българския народен интерес .

Костадинов означи, че партията е почнала подписка за еврото. По неговите думи преди приключването на крайния период са импортирани 604 хиляди подписа.

Бюджетът на страната е приоритет за партия „ Възраждане “. При сформиране на държавно управление, може да има сериозен диалог по тази тематика, разгласи Костадинов. " Ние сме подготвени да предложим държавно управление, управническа политика и бюджет ", съобщи още той.  

„ Няма да позволим на тези, които откраднаха предишното на нашите родители, да осквернят бъдещето на нашите деца. Когато приказвам в този момент, аз приказвам от името на 358 000 свободни българи, които споделят,че е време да стартираме да пишем историята си, време е за възобновление. Да живее България! “, разяснява водачът на " Възраждане ". 

 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР