България се обявява за по-силна, просперираща и обединена Европа, както

...
България се обявява за по-силна, просперираща и обединена Европа, както
Коментари Харесай

България не подкрепя Европа „на две скорости“


България се афишира за по-силна, просперираща и обединена Европа, както и занедопускане на Европа „ на две скорости “.Това е част от българската позиция за присъединяване в неофициалната среща на държавните и държавните ръководители на Европейски Съюз в Сибиу, Румъния, на 9 май, утвърдена през днешния ден от Министерския съвет, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Очаква се на срещата да бъде призната декларация с програмна визия за бъдещето на Европейски Съюз. Документът ще съставлява самобитно „ ново показване “ на задачите и дилемите на Европейски Съюз, които следва да залегнат в Стратегическия дневен ред на Европейски Съюз за интервала 2019 -2024 година Новият Стратегически дневен ред на Европейски Съюз ще подсигурява устойчивостта и просперитета на Европейски Съюз при опазване на единството на държавите- членки и при използване на правилата на солидарността.

Постигането на икономическо и обществено доближаване сред държавите-членки, в това число укрепването и модернизирането на европейския обществен модел, остават основна цел на Европейски Съюз в изискванията на глобализация.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР