България се нуждае от стабилност, след изборите да се формира

...
България се нуждае от стабилност, след изборите да се формира
Коментари Харесай

Каракачанов призова за отговорност след днешния изборен ден

България се нуждае от непоклатимост , след изборите да се образува устойчиво болшинство и устойчиво държавно управление, което да взема решение проблемите. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, откакто гласоподава в Плевен.

Той предизвести, че в случай че България изпадне в продължителна политическа рецесия , това ще ускори и икономическата рецесия, от което ще изгубят всички български жители. Той прикани своите сътрудници политици след днешния ден към " повече отговорност и повече българщина, а не партийни пристрастия ".

Неговата прогноза е обаче - " новият парламент ще бъде пъстър - уповавам се да бъде и по-национално виновен ".

Според него при " пъстър парламент " има един късмет да се образува държавно управление, в случай че партиите са в действителност обществено виновни и, в случай че в действителност слагат ползите на страната и на българите над личните си политически упоритости и боричкания за власт.

Според него " изненадите и обратите ги взема решение негово величество българският гласоподавател - каквото реши народът, това ще бъде ". " Обикновено политиците обичат да вършат прогнози, обичат да се вършат на огромни социолози - дано тази роля на решаващи да оставим на българския народ. "

Иначе Каракачанов е дал своя вот за това, което Вътрешна македонска революционна организация са почнали да водят като политика " от доста от дълго време " - за продължаващо увеличение на приходите, за обичайното българско семейство, за сигурността на българските жители, отговори той на журналистически въпрос.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР