България се нуждае от конституционна реформа, за конституционно мнозинство ние

...
България се нуждае от конституционна реформа, за конституционно мнозинство ние
Коментари Харесай

Надежда Йорданова от ДБ: Търсим формула за обща кандидатура на местния вот с ПП и „Спаси София“

България се нуждае от конституционна промяна, за конституционно болшинство ние сме подготвени да работим с всички парламентарно показани сили, съобщи пред Би Ти Ви Надежда Йорданова от Демократична България.

Вярвам, че сътрудниците от Българска социалистическа партия ще се включат в тези диалози, сътрудниците от Има Такъв Народ също дават поръчка, че ще вземат участие, сподели тя.

Временната комисия за имунитета е нормална процедура за българския парламент, сподели Йорданова. Главният прокурор още не е изискал от Народното събрание имунитета на Кирил Петков, единствено с прессъобщения в такива случаи не се работи, посочи тя.

Местните избори ще пренапишат политическата карта на България, хората ще изберат най-хубавото. В рамките на София ние търсим формула за общо явяване с Политическа партия и „ Спаси София “, заяви Йорданова. Тя пътувала с метро и постоянно си говорела с хората.

На въпроса дали Делян Пеевски – човек, глобен по „ Магнитски “, може да е член на конституционната комисия, тя отговори, че занапред ще се разбере какво ще свърши Народното събрание.

Ще бъде ли отхвърлен основният прокурор на следващия ден? Йорданова чака Висш съдебен съвет да прояви повече професионализъм и че Гешев не трябва да е основен прокурор.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР