България се намира в задънена улица. Нищо не се получава

...
България се намира в задънена улица. Нищо не се получава
Коментари Харесай

Румен Гечев: БСП е с реални шансове в столицата, Ваня Григорова е отличен кандидат

България се намира в задънена улица. Нищо не се получава по въпроса с Шенген. Това съобщи в “Денят стартира с Георги Любенов ” по Българска национална телевизия Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

“България е в задънена улица. По въпроса за Шенген нищо не се получава. Къде е програмата на държавното управление в средносрочен и дълготраен проект. Това не е сглобка, а е чиста коалиция. Формалната е сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, а фактическата коалиция е дружно с Движение за права и свободи, това е тройна коалиция, вижда се от гласуванията в Народното събрание ”, съобщи Гечев.

Гечев е на мнение, че експолсирането на съветските духовници от страната е геополитическа задача

“Някой доста желае да повлияе отрицателно върху българо-руските връзки и да откъсне вековни връзки сред България и Русия. Тази геополитическа цел не подхожда на българските ползи, заради което тя би трябвало да срещне отпор ”, сподели още Румен Гечев.

Според него кандидатурата за кмет на София на синдикалиста Ваня Григорова е отлична. Гечев акцентира, че Българска социалистическа партия е с действителни шансове в столицата.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР