България се дава за пример от всички за навременните мерки,

...
България се дава за пример от всички за навременните мерки,
Коментари Харесай

Премиерът: България се дава за пример за навременните мерки срещу коронавируса

България се дава за образец от всички за навременните ограничения, които взе против ковид. Една по една всички страни вкараха ограниченията, които България стартира от 28 февруари. Някои бяха доста закъснели и по тази причина в този момент работят под паника преждевременно. Някои страни безусловно разрушават репутацията на Европейски Съюз. Това сподели на брифинг в Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус ".
„ Обещаха ми най-късно до 22.00 часа всички наши сънародници, които са спрени непозволено по границите, с полицейски конвой да бъдат прекарани през тези страни и да си дойдат в България. Цял ден и Министерство на вътрешните работи и Министерство на външните работи поставиха старания и ми дадоха обещание да си изпълнят обещанията. Разделям на две групи хората, които бедстват: едните, които се прибират и други, които да не ги засегна като авантюристи, само че когато в целия свят се надигаше страха от ковид, те си потеглиха на екскурзия ", добави министър председателят.
Борисов изясни, че към която и група да попадат завръщащите се в България, те би трябвало да останат под 14-дневна карантина.
„ Тези, които влязат в България и от едната и другата група, в случай че не желаят да понесат ударите на закона, би трябвало незабавно да се приберат у дома и в идващите 14 дни не би трябвало да се виждат с околните си, в случай че ги обичат. Много ясно са уредени връзките с хора, които не желаят да съблюдават карантинния интервал и по този метод слагат останалите на заплаха ", добави министър-председателят.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР