България решава какви отношения да има с НАТО и нищо

...
България решава какви отношения да има с НАТО и нищо
Коментари Харесай

На БНР им се видя удачно да питат НАТО за резолюцията на „Възраждане“ за напускане на Алианса

България взема решение какви връзки да има с НАТО и нищо не ѝ се постанова - това сподели в отговор на въпрос на БНР непрекъснатият представител на Съединени американски щати в Алианса Джулиан Смит във връзка импортираната от „ Възраждане “ резолюция в Народно събрание за излизането на страната ни от Алианса. Новината е качена в уеб страницата на националното радио и е подписана от кореспондента в Брюксел Ангелина Пискова.

Отбелязва се, че в същото време Джулиан Смит е призовала хората, поставящи под подозрение това участие, да се вгледат и да осъзнаят взаимните изгоди от него.

„ България е в действителност значим член на този съюз, гласът ѝ се чува всеки ден, тя дава неповторим и извънредно значим взор за Черноморския район в нашите полемики “, споделя дипломат Смит, като в същото време акцентира:

„ България взема решение сама за себе си какви връзки ще има с НАТО, нищо не се постанова на българския народ “, добавя Смит.

„ За благополучие, българското държавно управление поддържа участието в НАТО Бих насърчила тези, които слагат под въпрос изгодите от участието в НАТО, да се вгледат деликатно какъв брой доста са те за хората в България и какъв брой огромен е приносът на България за пакта. Това е двупосочна улица, в която всяка страна цени другата. Държавите от НАТО се радват, че България е измежду тях и би трябвало да кажа, че българският ми сътрудник също се радва, че е тук “, споделя посланикът.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР