България реално е изнасяла дизел за Украйна през частни компании,

...
България реално е изнасяла дизел за Украйна през частни компании,
Коментари Харесай

Петков за статията в Ди велт: България е изнасяла дизел за Украйна през частни компании


България действително е изнасяла дизел за Украйна през частни компании, несвързано с държавното управление. Оказва се, че това е било от значимо значение за украинската войска. Няма държавна стратегия за това. Това е било от частни контрагенти към частни контрагенти. Важното е да се каже, че за пръв път България не се цитира като някакъв неприятен образец. Заглавието на тази статитя в най-голямата медия в Германия и една от най-големите в света споделя, че България е избавила Украйна в първите месеци на войната.Това съобщи на брифинг в Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

" Данте е споделил, че най-горещите места в Ада са непокътнати за хора, които пазят неутралитет по време на морална рецесия. За благополучие, България зае ясна страна против съветския агресор. Застанахме против политиката на сфера на влияние и на това огромните страни да се пробват да диктуват на дребните какво да вършат. Радвам се, че най-сетне има интернационално самопризнание за България, тъй като България направи верния избор ", разяснява от своя страна във връзка излезлия материал в немския вестник " Ди велт ", от който излиза наяве, че България въпреки всичко е оказала помощ на Украйна.

По въпроса дали " Продължаваме промяната " ще се явят на срещи с Българска социалистическа партия за третия мандат и в какъв формат би трябвало да бъдат те, Василев уточни: " Нека изчакаме сътрудниците от Българска социалистическа партия да формулират процеса. След това ще разясняваме. В момента няма по какъв начин да разясняваме нещо, което още не е обявено. Все още има късмет да се осъществя държавно управление, дано не приказваме за нови избори ".

Той разяснява и проблема Nexo. изясни, че контролиране на даренията към политическите партии има и сега, само че все пак счете, че има потребност да се премисли моделът на финансиране на партиите в България " Партиите могат да получават дарения единствено от физически лица, не от компании. В рамките на 30 дни би трябвало да ги разгласят пред Сметната палата. След което Прокуратурата, ДАНС могат да ревизират тези дарения и да сезират партията или съда, в случай че е належащо. По-важното е дали може да се финансира стабилно партийна национална конструкция с настоящите равнища на дотациите ", добави съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

акцентира, че не е имало среща с Nexo във финансовото минерство по тематиката с БОРИКА. В нея, по думите му, са взели участие Асоциацията на банките в България и Асоциацията на финтех промишлеността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР