България Радев: Талантливите млади хора са доказателство, че в България

...
България Радев: Талантливите млади хора са доказателство, че в България
Коментари Харесай

Радев: Талантливите млади хора са доказателство, че в България трябва да се инвестира

България Радев: Талантливите младежи са доказателство, че в България би трябвало да се влага Те са поръчител за това в страната ни да се развиват високи технологии и артикули с висока добавена стойност, уточни държавният ни глава 15 юни 2020, 19:52  Радев: Талантливите младежи са доказателство, че в България би трябвало да се влага Източник: БГНЕС
ай-голямото доказателство, че в България би трябвало да се влага, са надарените и умни младежи. Те са поръчител за това в страната ни да се развиват високи технологии и артикули с висока добавена стойност. Това съобщи президентът Румен Радев във видео послание към участниците във финалния кръг на елитния интернационален конкурс по програмиране CodeIT - 2019-2020, оповестиха от прессекретариата на президента.

Президентът прикани министър председателят и министрите да разкрият кореспонденцията си с едрия бизнес

По традиция президентът е патрон на последния стадий на авторитетното съревнование. Отличаването на финалистите тази година за първи път се организира в онлайн формат посредством видеоконферентна връзка.

Сачева: Румен Радев да покаже есемесите си с разнообразни олигарси

В приветствието си към участниците от финалния кръг президентът Радев уточни, че младите програмисти не просто залагат логаритъм, а модел на нашето бъдеще и метода, по който ще се градят общества.

"Вече няма бранш в обществено-икономическия живот, който да не се подчинява на логаритмите, които задават програмистите и информатиците ", добави президентът и уточни, че горделивост провокират упоритостта, изобретателността и гения на младите българи.

Ще има ли нови лица на политическата сцена?

Президентът приветства и финалистите от Република Сърбия и Република Северна Македония, като уточни, че тяхното присъединяване е доста значимо, тъй като бъдещето на страните от района зависи от ден на ден от цифровата съгласуваност.

Над 180 състезатели на друга възраст взеха присъединяване в 20-ото издание на състезанието. По случай годишнината на CodeIT бяха наградени 20 надарени информатици, измежду които представители на България, Република Северна Македония и Република Сърбия.

Управляващите се скараха, ще има ли предварителни избори

Президентът благодари на екипа на софтуерната компания Мусала Софт, както и на нейните сътрудници – организации, компании и институции, които не престават да поддържат към този момент 20 година шампионата, който е потвърдил, че гради освен гении, а бъдеще.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: радев технологии млади вложения българия .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Експерт: В България ипотеките са по-евтини от тези в Съединени американски щати  1 Национален осигурителен институт с две дати за заплащания на компенсации и този месец  1 Има ли тъждество в заплащането сред половете у нас  1 Продават онлайн фитнес уреди за дома с неприятно качество --> Пaрите ни  Експерт: В България ипотеките са по-евтини от тези в Съединени американски щати Експерт: В България ипотеките са по-евтини от тези в Съединени американски щати  Национален осигурителен институт с две дати за заплащания на компенсации и този месец Национален осигурителен институт с две дати за заплащания на компенсации и този месец  Има ли тъждество в заплащането сред половете у нас Има ли тъждество в заплащането сред половете у нас  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Путин: Съединени американски щати са в дълбока рецесия Путин: Съединени американски щати са в дълбока рецесия  Учени засякоха първите радиовълни от Млечния път Учени засякоха първите радиовълни от Млечния път  <br> " />
"Случи се по този начин, че станах обект на знамение "
 5 пъти, в които хората са били уверени, че светът ще свърши 5 пъти, в които хората са били уверени, че светът ще свърши Последни  Радев: Талантливите младежи са доказателство, че в България би трябвало да се влага Радев: Талантливите младежи са доказателство, че в...  <p>Парламентарни избори в Северна Македония на 15 юли</p> Парламентарни избори в Северна Македония на 15 юли  Гешев се срещна с околните на дамата, блъсната от дрогиран водач в Самоков Гешев се срещна с околните на дамата, блъсната от...  Столичната община с благодарности към „ Солидарност с щипка обич “ Столичната община с благодарности към „ Солидарност с...  Автобус на градския превоз блъсна дете с тротинетка в столицата Автобус на градския превоз блъсна дете с тротинетка...  <p>Лили Иванова отложи&nbsp;турнето си</p> Лили Иванова отсрочи турнето си  Футболни клубове и волейболният ЦСКА срещу препоръчаните промени в Закона за <a href=хазарта " /> Футболни клубове и волейболният ЦСКА срещу...  Снимката е илюстративна Американски F-15 се разруши в Северно море  МОН предлага наложителна предучилищна подготовка за 4-годишните МОН предлага наложителна предучилищна подготовка за...  Огромна опашка от коли за влизане в Гърция (СНИМКИ) Огромна опашка от коли за влизане в Гърция...  <p>SEAT направи Ateca по-привлекателна</p> SEAT направи Ateca по-привлекателна  <p>Едва 2% от българите имат антитела против коронавируса</p> Едва 2% от българите имат антитела против ковид  <p>&quot;ИДИЛ скри мини в къщите ни, в нивите ни, даже в играчките на децата&quot;</p> "ИДИЛ скри мини в къщите ни, в нивите ни, даже в...  Сигнал до КФН, Национална агенция за приходите и прокуратурата против бТВ Сигнал до КФН, Национална агенция за приходите и прокуратурата против бТВ  Прокуратурата с митинг против разрешението за „ Алепу вилидж “ Прокуратурата с митинг против разрешението за „ Алепу...  Биляна Лазарова стана майка за първи път Биляна Лазарова стана майка за първи път  Ето какво възнамерява Гърция при ескалация с Турция Ето какво възнамерява Гърция при ескалация с Турция  <p>Грантови схеми за 30 млн. лева в поддръжка на автобусните превозвачи</p> Грантови схеми за 30 млн. лева в поддръжка на автобусните...  Пол Уилън Москва осъди Уилън на 16 година затвор за шпионаж...  Бойко Борисов Борисов: Каквото сме дали обещание, ще стане Всичко от през днешния ден Виц на деня Жена се кара със брачна половинка си:- Ти си свиня безчувствена! Как не те е позор! От толкоз време се караме и ти нито дума! И… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Кирил Добрев: Едно нещо не мога да простя на Нинова Кирил Добрев: Едно нещо не мога да простя на Нинова  Италия, Германия, Франция и Нидерландия са подписали контракт за ваксина против ковид  " Повече не устоявам ": Защо Кристо напусна България  Ананиев издаде 4 заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура Ананиев издаде 4 заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура  3-годишно момче умря седмица след настаняване в приемно семейство 3-годишно момче умря седмица след настаняване в приемно семейство  DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19 DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19 Водещи вести  Бойко Борисов Борисов: Каквото сме дали обещание, ще стане  Автобус на градския превоз блъсна дете с тротинетка в столицата Автобус на градския превоз блъсна дете с тротинетка в столицата  <p>Едва 2% от българите имат антитела против коронавируса</p> Едва 2% от българите имат антитела против ковид  Столичната община с благодарности към „ Солидарност с щипка обич “ Столичната община с благодарности към „ Солидарност с щипка обич “  Двойно ликвидиране в апартамент в Казанлък Двойно ликвидиране в апартамент в Казанлък  Сигнал до КФН, Национална агенция за приходите и прокуратурата против бТВ Сигнал до КФН, Национална агенция за приходите и прокуратурата против бТВ  Ето ги отговорите на матурата за 7-и клас по български език Ето ги отговорите на матурата за 7-и клас по български език  <p>Лили Иванова отложи&nbsp;турнето си</p> Лили Иванова отсрочва всички концерти от турнето си  Огромна опашка от коли за влизане в Гърция (СНИМКИ) Огромна опашка от коли за влизане в Гърция (СНИМКИ)  Футболни клубове и волейболният ЦСКА срещу препоръчаните промени в Закона за <a href=хазарта " /> Футболни клубове и волейболният ЦСКА срещу препоръчаните промени в Закона за хазарта  <p>&quot;ИДИЛ скри мини в къщите ни, в нивите ни, даже в играчките на децата&quot;</p> " В огъня ": ИДИЛ скри мини в къщите ни, в нивите ни, даже в играчките на децата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР