България Психиатър за случая в Габрово: Той не е психично

...
България Психиатър за случая в Габрово: Той не е психично
Коментари Харесай

Психиатър за случая в Габрово: Той не е психично болен, а психопат

България Психиатър за случая в Габрово: Той не е психологично болен, а умопобъркан " Такива хора са рискови във всеки един миг ", уточни доктор Веселин Герев 4 юли 2019, 08:44 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  История за другарството: 14 години испанец търси приятеля си от България
История за другарството: 14 години испанец търси приятеля си от България
 Скандал в Народното събрание поради парите на партиите
Скандал в Народното събрание поради парите на партиите
 Проверка: Разреден и подправен алкохол в заведенията
Проверка: Разреден и подправен алкохол в заведенията
 Путин: Готови сме на разговор със Съединени американски щати за разоръжаването
Путин: Готови сме на разговор със Съединени американски щати за разоръжаването
 Енергетик: Това е гибел за бизнеса
Енергетик: Това е гибел за бизнеса
 Кирилов: Вероятно шефът на пандизите се разболял след новината за уволнението
Кирилов: Вероятно шефът на пандизите се разболял след новината за уволнението
 Граждани: Бариера и 8 лв. за паркинг на
Граждани: Бариера и 8 лв. за паркинг на " Русалка "
 Започва правосъдната борба на Мартин Петров против банка
Започва правосъдната борба на Мартин Петров против банка

ъжът, хвърлил детето си от мост, е престъпно проявен и има неоправдателна присъда. Това сподели на брифинг регионалният шеф на ОДМВР Габрово ст. комисар Борислав Муеров, съобщи Агенция "Фокус ".

Муеров изясни, че в деня на случая след подаден сигнал от жители на моста край Габрово са изпратени полицейски екипи, екипи на пожарната и на "Спешна помощ ".

"На място се открива лицето, което се намира на парапета от външната страна на виадукта. И се стартират беседи с него във връзка със положението му. От извършените близо три часа беседи в последния миг бяха подхванати дейности по изкарването му от рисковата зона ", съобщи той.

Директорът на ОДМВР-Габрово уточни, че след това се открива и мъртвец на дете в река Янтра. "Първоначалната версия на мъже беше, че детето е паднало там своеволно. След което от извършените оперативно-издирвателни мероприятия и осъществения оглед на мястото на престъплението лицето даде цялостни признания. Всичко това е документирано, назначени са всички експертизи и е докладвано на Окръжна прокуратура ", съобщи Муеров.

Той изясни, че мъжът не е работил в системата на Министерство на вътрешните работи или Министерството на защитата, каквато информация се е появила. "Назначена е експертиза и са взети кръв и урина. Лицето е престъпно проявено – за кражба и за междинна телесна щета, за което има неоправдателна присъда от 8 месеца, която е излежало ", съобщи Муеров.

Той уточни, че на 27 юни дамата, с която мъжът е живеел на фамилни начала, е била оповестена за търсене от нейната майка. "Предприети са всички дейности за общодържавно търсене. В следствие биват извършени диалози с дамата. Тя не е желала никой да знае къде се намира – само нейна другарка е знаела местонахождението, което в следствие намираме. Тя не е подавала сигнали в полицията ", сподели още шефът на ОДМВР – Габрово.

Какво се случи в сряда

Баща хвърли от мост 4-годишния си наследник. После заплаши да скочи и той. Тялото на детето е намерено във водите на река Янтра. Случаят е от Габрово. След 3-часови договаряния, служителите на реда съумяха да задържат мъжа.

Баща хвърли детето си от мост в Габрово

Какво докара до нещастието?

"Нелогично е човек да посегне на дете. Тук става въпрос за приключен умопобъркан. Т.е. човек, бил в пандиза, употребявал опиати и злоупотребявал с алкохол. Това са прочувствено хладни хора, които са способни на буйна импулсивна експанзия. И в такива положения стават просто изверги”. Това разяснява в предаването "Здравей, България " по NOVA доктор Веселин Герев.

Той добави, че домашното принуждение е проблем във всяко едно семейство, а това е резултат на дългогодишна работа.

"Тук не става въпрос за психологично болен човек. Става въпрос за един умопобъркан, за един недостатък на характера. Когато са намесени деца, би трябвало да се сигнализира ", безапелационен е доктор Герев.

Психиатърът уточни, че такива хора са рискови във всеки един миг. "Психопатът не го стопира безусловно нищо. Когато нещо му се откаже, той побеснява и има неконтролируемо държание ".

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Габрово .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
16 коментара Не пропускай  <br> Опустошително торнадо удари Китай, има жертви <br>
Опустошително торнадо удари Китай, има жертви
 <br> <strong> Българските евродепутати </strong> в комисиите на Екологичен потенциал – кой къде е <br>
Българските евродепутати в комисиите на Екологичен потенциал – кой къде е
 <br> Как с филм номер <br>
Как с филм номер
 <br> в обществените мрежи. Кои звезди към този момент пробваха? <br>
в обществените мрежи. Кои звезди към този момент пробваха?
 1 Изпепеляваща обич, бракоразвод и другарство? Възможно е! (СНИМКИ)  1 Марго Роби се снима за Chanel в библиотека (СНИМКИ)  1 Експертите са безапелационни: Спалнята не е най-хубавото място за секс (ВИДЕО)  1 Една кино икона на 92: Джина Лолобриджида през годините (СНИМКИ) --> АКЦЕНТИ  Изпепеляваща обич, бракоразвод и другарство? Възможно е! (СНИМКИ) Изпепеляваща обич, бракоразвод и другарство? Възможно е! (СНИМКИ)  Марго Роби се снима за Chanel в библиотека (СНИМКИ) Марго Роби се снима за Chanel в библиотека (СНИМКИ)  Експертите са безапелационни: Спалнята не е най-хубавото място за секс (ВИДЕО) Експертите са безапелационни: Спалнята не е най-хубавото място за секс (ВИДЕО)  Една кино икона на 92: Джина Лолобриджида през годините (СНИМКИ) Една кино икона на 92: Джина Лолобриджида през годините (СНИМКИ) Последни  <p><span style= Дейвид и Виктория Бекъм - 20г. безусловна обич  Ману Делгадо 14 години испанец търси приятеля си от България  <p>След 10г. мъртвило <strong>Стромболи още веднъж изригна</strong>, взе жертва</p> След 10г. мъртвило Стромболи още веднъж изригна, взе жертва  Остават две седмици до крайния период за кандидатстване в ПРОМЯНАТА Остават две седмици до крайния период за кандидатстване в...  3 салати, с които да замените главното и да се заситите 3 салати, с които да замените главното и да се заситите  <p>Скандал в Народното събрание поради парите на партиите</p> Скандал в Народното събрание поради парите на партиите  Проверка: Разреден и подправен алкохол в заведенията Проверка: Разреден и подправен алкохол в заведенията  Владимир Путин Путин: Готови сме на разговор със Съединени американски щати за разоръжаването  <p>Памела Андерсън -<span style= Памела Андерсън - жертва на принуждение, пусна фотоси от...  <p>Днес в Пловдив ще се разсънят гиганти</p> Днес в Пловдив ще се разсънят колоси  Samsung Galaxy Note 7 Samsung на съд поради водоустойчивите си телефони  Енергетик: Това е гибел за бизнеса Енергетик: Това е гибел за бизнеса  <p>Краят на една красива история. <strong>Моника Белучи още веднъж е сама</strong></p> Краят на една красива история. Моника Белучи още веднъж е...  <p>Над 1 млн. евакуирани поради порои в Япония</p> Над 1 млн. евакуирани поради порои в Япония  Как да запазим кухнята хладна и през лятото Как да запазим кухнята хладна и през лятото  Данаил Кирилов Кирилов: Шефът на пандизите се разболял след новината...  Брад Пит Брад Пит: Наистина имам вяра, че това е за по-младите  Граждани: Бариера и 8 лв. за паркинг на Граждани: Бариера и 8 лв. за паркинг на " Русалка "  Мартин Петров Започва правосъдната борба на Мартин Петров против банка  <p>Бащата, хвърлил детето си: Криминално проявен с присъда&nbsp;</p> Бащата, хвърлил детето си: Криминално проявен с... Всичко от през днешния ден Виц на деня Седят двама и се черпят. Единият взел да откровеничи: - Помниш ли, че тебе в остарелият квартал те обраха? - Помня. - Аз имах пръст… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Уникални ретро фотоси на Слънчев бряг преди близо 50 години  Заведение изникна до вълните в Ахтопол Заведение изникна до вълните в Ахтопол  Сами ли сме във Вселената? Милиарди планети с условия за живот Милиарди планети с условия за живот  Двойка се венча пред хиляди непознати - Северняшка женитба в наши дни  Вековната билка с чудно деяние  Една именита жена на 70 - Мерил Стрийп! Водещи вести  <p>Бурите и градушките се завръщат</p> Бурите и градушките се завръщат  <p>Днес в Пловдив ще се разсънят гиганти</p> Днес в Пловдив ще се разсънят колоси  <p>Памела Андерсън -<span style= Памела Андерсън - жертва на принуждение, пусна фотоси от болничното заведение  Брад Пит Брад Пит: Наистина имам вяра, че това е за по-младите  <p><span style= Дейвид и Виктория Бекъм - 20г. безусловна обич  3 салати, с които да замените главното и да се заситите 3 салати, с които да замените главното и да се заситите  <p>След 10г. мъртвило <strong>Стромболи още веднъж изригна</strong>, взе жертва</p> След 10г. мъртвило Стромболи още веднъж изригна, взе жертва  Остават две седмици до крайния период за кандидатстване в ПРОМЯНАТА Остават две седмици до крайния период за кандидатстване в ПРОМЯНАТА  Samsung Galaxy Note 7 Samsung на съд поради водоустойчивите си телефони  <p>Краят на една красива история. <strong>Моника Белучи още веднъж е сама</strong></p> Краят на една красива история. Моника Белучи още веднъж е сама
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР