България приема Сърбия в мач от квалификациите за Евро 2024.

...
България приема Сърбия в мач от квалификациите за Евро 2024.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: България – Сърбия, 1:0, Десподов откри резултата

България приема Сърбия в мач от квалификациите за Евро 2024. Срещата на " Хювефарма Арена " в Разград стартира в 21:45 часа и ще бъде излъчена директно в ефира на Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на www.bntnews.bg!



След нулево първо полувреме България откри резултата на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград в 47-ата минута, когато Марин Петков центрира отляво в наказателното поле на Сърбия, тя излезе от очертанията на пеналта и попадна в краката на Виктор Попов, който с едно допиране я върна наказателното поле на гостите, където Ивайло Чочев овладя и я върна обратно към Кирил Десподов. Капитанът на „ лъвовете “ стреля от придвижване по земя, като топката мине сред краката и ръцете на вратаря Ваня Милинкович-Савич.

" Лъвовете " имат една точка от три мача, до момента в който противникът е водач в групата с 6 точки от две срещи.

Българските национали не съумяха да победят Литва в събота, макар че играха с човек повече от 17-та минута. Със стихийни и неразчетени дейности в офанзива селекцията на Младен Кръстаич стигна единствено до 1:1. Попадението на Марин Петков от Левски е единственото за трикольорите до момента в акцията. Срещу любимеца в групата, който взе участие на последните две международни шампионати, обаче напълно няма да бъде толкоз елементарно, колкото против литовците.

При победа в Разград Сърбия ще усили актива си на върха на девет точки от три мача - до този миг те не са позволили гол. Дотук, без да демонстрират цялостния си капацитет, те надиграха първо Литва с 2:0 на стадион " Райко Митич " в Белград, а след това и Черна гора като посетители с 1:0.

Загуба ще изпепели тотално възможностите на нашите за нещо по-сериозно в акцията, а по същото време Унгария ще опитва да дръпне с три точки пред Черна гора. Маджарите одобряват Литва в Будапеща.

Стартовите сформира:

България: 12 Дюлгеров, 6 Попов, 23 Антов, 15 П Христов, 4 Груев, 22 Петков, 16 Н.Илиев, 8 Краев, 18 Чочев, 10 Русев, 11 Десподов.

Сърбия: 23 В. Милинкович Савич, 4 Миленкович, 8 Гудел, 2 Павлович, 14 Живкович, 7 Лукич, 6 Максимович, 11 Костич, 10 Тадич, 20 С. Миленкович Савич, 9 Йовелич





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР