България Председателят на БСП във Варна иска оставката на Нинова

...
България Председателят на БСП във Варна иска оставката на Нинова
Коментари Харесай

Председателят на БСП във Варна иска оставката на Нинова

България Председателят на Българска социалистическа партия във Варна желае оставката на Нинова Гуцанов уточни, че повода за острата реакция на Градския съвет са слабите резултати на левицата  Николай Киров 3 ноември 2019, 22:34  Председателят на Българска социалистическа партия във Варна желае оставката на Нинова
Председателят на Българска социалистическа партия във Варна желае оставката на Нинова
 Фандъкова: Ще направя промени, лични и структурни
Фандъкова: Ще направя промени, лични и структурни
 Борисов: Да биеш 15 пъти поред, кое е оттегляне
Борисов: Да биеш 15 пъти поред, кое е оттегляне
 Какво дават обещание новите кметове
Какво дават обещание новите кметове
 Социолози: Десните гласоподаваха за Манолова повече
Социолози: Десните гласоподаваха за Манолова повече
 Фандъкова печели в София, изненади на балотажите
Фандъкова печели в София, изненади на балотажите
 Политиците гласоподаваха, какво споделиха
Политиците гласоподаваха, какво споделиха
 Каква е изборната интензивност в деня на балотажа
Каква е изборната интензивност в деня на балотажа

редседателят на Градския съвет на Българска социалистическа партия във Варна Борислав Гуцанов разгласи довечера, че желае оставката на Корнелия Нинова и управлението на партията.

Искането ще бъде импортирано публично на идното съвещание на Националния съвет.

Гуцанов уточни, че повода за острата реакция на Градския съвет са слабите резултати на Българска социалистическа партия във Варна, а и в народен мащаб.

По думите му не е обикновено 128-годишна партия да има толкоз едва показване както като брой общински съветници в страната, по този начин и като кметове на обитаеми места.

Според Гуцанов съответно във Варна загубата се дължи най-много на неприятни решения от страна на националното управление, довели до разцепление на локално равнище.

След като Българска социалистическа партия остана без претендент на балотажа във Варна, Гуцанов настояваше партията да поддържа Костадин Костадинов, повдигнат от придвижване „ Възраждане”, което не се случи.

Днес Костадинов загуби вота против досегашния кмет от ГЕРБ Иван Портних, който получава към 60% от гласовете на втория тур.

„ За нас този резултат не е неприятен. Лошото е, че е неприятен за града. В идващите 4 години той ще бъде подложен на продължаващо плячкосване, на продължаваща корупция, на некадърно ръководство, на безхаберни политически решения и на продължаващ отсъстващ кмет. Ще продължаваме със силите, които имаме в общинския съвет да прокарваме положителните решения за града”, разяснява Костадинов и добави, че против него са се обединили Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ, ГЕРБ и ВОЛЯ.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: Варна .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Кога ще стигнем хърватите по заплати  1 Без шофьорска брошура, в случай че караш пийнал е-тротинетка  1 Как мобилните оператори заблуждават клиентите  1 Колко взимат безработните във Франция --> Пaрите ни  Кога ще стигнем хърватите по заплати Кога ще стигнем хърватите по заплати  Без шофьорска брошура, в случай че караш пийнал е-тротинетка Без шофьорска брошура, в случай че караш пийнал е-тротинетка  Как мобилните оператори заблуждават клиентите Как мобилните оператори заблуждават клиентите  Колко взимат безработните във Франция Колко взимат безработните във Франция Не пропускай  Каква е изборната интензивност в деня на балотажа Каква е изборната интензивност в деня на балотажа  <br> <strong> Шведски академик: </strong> Тези звезди замърсяват 10 000 пъти повече от вас! <br>
Шведски академик: Тези звезди замърсяват 10 000 пъти повече от вас!
 <br> Как Западът тласка Балканите в непознати ръце <br>
Как Западът тласка Балканите в непознати ръце
 <br> <strong> 3 аргументи, </strong> заради които би трябвало да знаете коя <strong> кръвна група </strong> сте <br>
3 аргументи, заради които би трябвало да знаете коя кръвна група сте
Последни  Председателят на Българска социалистическа партия във Варна желае оставката на Нинова Председателят на Българска социалистическа партия във Варна желае оставката на Нинова  Фандъкова: Ще направя промени, лични и структурни Фандъкова: Ще направя промени, лични и структурни  <p>Борисов: Хората наказаха тези, които не са се държали прилично</p> Борисов: Хората наказаха тези, които не са се държали...  Пенчо Милков Какво дават обещание новите кметове  Социолози: Десните гласоподаваха за Манолова повече Социолози: Десните гласоподаваха за Манолова повече  Фандъкова печели в София, изненади на балотажите Фандъкова печели в София, изненади на балотажите  <p>Думите на Радев на втория тур - уместни ли бяха</p> Думите на Радев на втория тур - уместни ли бяха  <p>Фоа гра: Да измъчваш, с цел да живееш в лукс&nbsp;</p> Фоа гра: Да измъчваш, с цел да живееш в разкош  Автобус връхлетя върху хора в Истанбул, 13 ранени Автобус връхлетя върху хора в Истанбул, 13 ранени  Ню Йорк Как е по света: Кметовете, управлявали огромни градове  Майкъл Джексън Те са най-печелившите умряли звезди  Петя Константинова Българката с приказни картини, които оживяват  Демонстрация на кюрди против нахлуването на Турция в Сирия. Осло, Норвегия Брутални фрагменти на военни закононарушения в Сирия възмутиха  <p>Цацаров за&nbsp;основната версия за Кардам. Арестуван ли е дядото?&nbsp;&nbsp;</p> Цацаров за главната версия за Кардам. Арестуван...  <p><strong>Шведски академик: </strong>Тези звезди замърсяват 10 000 пъти повече от вас!</p> Шведски академик: Тези звезди замърсяват 10 000 пъти...  <p>Борисов за Радев: Жените го ошашавиха&nbsp;</p> Борисов за Радев: Жените го ошашавиха  Каква е изборната интензивност в деня на балотажа Каква е изборната интензивност в деня на балотажа  <p>Как Западът тласка Балканите в непознати ръце&nbsp;</p> Как Западът тласка Балканите в непознати ръце  <p>Когато <span style= Когато Лео срещна Грета: „ Тя е водач на нашето...  Новото лого на Android Как да записваме протичащото се на екрана на Android Всичко от през днешния ден Виц на деня - Къде ви е началникът? - Обядва по това време… След два часа: - Дойде ли? - Не… - По какъв брой часа обядва той, бе?… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност? Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност?  Българин е измежду най-хубавите архитекти в Европа  Телескопът Телескопът " Хъбъл " снима " злокобно лице " в космоса  Обречен, драматичен, белязан. Яворов, който не живее, а гори  Евтим Евтимов: „ Звездите са звезди, тъй като са високо “  Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки Водещи вести  <p>Думите на Радев на втория тур - уместни ли бяха</p> Андрей Райчев: Кметските избори са най-корумпираните  Ахмед Башев, някогашен кмет на Гърмен Акция в Гърмен, задържаха някогашен кмет  <p>Цацаров за&nbsp;основната версия за Кардам. Арестуван ли е дядото?&nbsp;&nbsp;</p> Цацаров за Кардам: Основната версия е отравяне по несъобразителност  <p>Фоа гра: Да измъчваш, с цел да живееш в лукс&nbsp;</p> Фоа гра: Да измъчваш, с цел да живееш в разкош  Автобус връхлетя върху хора в Истанбул, 13 ранени Автобус връхлетя върху хора в Истанбул, 13 ранени  Ню Йорк Как е по света: Кметовете, управлявали огромни градове  Майкъл Джексън Те са най-печелившите умряли звезди  Петя Константинова Българската художничка, която лети над покривите на Прага  Демонстрация на кюрди против нахлуването на Турция в Сирия. Осло, Норвегия Брутални фрагменти на военни закононарушения в Сирия възмутиха  <p>Когато <span style= Когато Лео срещна Грета: „ Тя е водач на нашето време “  Новото лого на Android Как да записваме протичащото се на екрана на Android

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР