България поведе на Албания с 1:0 победи в първата си

...
България поведе на Албания с 1:0 победи в първата си
Коментари Харесай

Адриан Андреев започна с разгром Купа Дейвис

България поведе на Албания с 1:0 победи в първата си среща от предварителна група ДАУ на шампионата от група III на зона Европа за Купа " Дейвис ". Адриан Андреев направи страховит дебют за националния тим на България. 16-годишният софиянец разгроми с 6:1, 6:0 Марио Зили за 41 минути игра.

Адриан завоюва 10 следващи гейма от 2:1 в първия сет до края на мача. Във втората среща Димитър Кузманов ще играе против Елби Мйещри. Мачовете се организират на кортовете на Търговска колегия " Локомотив " в Пловдив. За спечелването на промоция България ще разчита на Димитър Кузманов, Александър Лазов, Васил Младенов и Адриан Андреев.

България е в предварителна група ДАУ дружно с тимовете на Македония, Исландия и Албания. От тази година тимовете от група III на зона Европа са разграничени в две групи и в Пловдив вземат участие общо осем тима.

В група ДBУ попаднаха отборите на Андора, Кипър, Монако и Сан Марино. Победителите от двете групи ще играят край за промоция в горната група. Финалната среща ще се играе в събота от 11.00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР