България победи Кипър на футбол с 2:1 в София. Този

...
България победи Кипър на футбол с 2:1 в София. Този
Коментари Харесай

Нашите успяха да надвият Кипър с 2:1 в Лигата на нациите, Холандия удари Германия с 3:0

България победи Кипър на футбол с 2:1 в София. Този резултат бе остигнат мъчно, след огромни съмнения в играта на нашите. Започнаха сякаш добре, само че кипърските футболисти вкараха първи гол и поведоха на поувремето.

Десетте хиляди на трибуните продължиха да поддържат българските футболисти макар безплодната им игра. Това изглежа даде подтик на националите. Кирил Десподов вкала в 59-та минта за равнене, а Тодор Неделев наниза победния гол в 68-та минута. Феновете полудяха от наслада, а треньорът Петър Хубчев сподели, че знае по какъв начин да гони успеха със своя тим.

В понеделник националите летят за Норвегия, където ще играят четвъртия си мач от Лигата на нациите. Българите имат в актива си към този момент три победи, които на този стадий ги вършат любимци в конкуренцията.

След мача треньорът съобщи на конференцията: В този шампионат не играем за хикс. Ще ви споделя нещо, което не знаете. Преди първия мач се разбрахме с момчетата, в случай че водим, да не бавим играта и да не вършим смени. Играем единствено и само за победа. Ако излезем с друга настройка, по-добре да си починем няколко дни и да не тръгваме за Норвегия ".

Също нощес Холандия разката окуражения отбор на Германия с 3:0. На " Йохан Кройф Арена " един след различен головете нанизаха Върджил Ван Дайк, Мемфис Депай и Жоржиньо Вайналдум.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР