България отстъпи на САЩ с 0:3 (20:25, 20:25, 18:25) гейма във

...
България отстъпи на САЩ с 0:3 (20:25, 20:25, 18:25) гейма във
Коментари Харесай

САЩ ни прегазиха, но все още имаме шансове за Топ 6

България отстъпи на Съединени американски щати с 0:3 (20:25, 20:25, 18:25) гейма във втория си мач от група G в София, от втората фаза на международното състезание по волейбол за мъже, на което страната ни е хазаин дружно с Италия.

С този триумф Съединени американски щати записа седма поредна победа в шампионата и бетонира присъединяване си във финалната шестица в Италия. България позволи четвърта загуба, като към момента резервира минимални шансове да се бори за финалите. Нашите задържително би трябвало да завоюват последния си мач в неделя против Канада и също така да се надяват на въртележки в другите групи.

Селекционерът Пламен Константинов заложи на следния състав: Георги Сеганов, Виктор Йосифов, Николай Николов, Николай Учиков, Тодор Скримов, Валентин Братоев, Теди Салпаров (Теодор Тодоров, Мирослав Градинаров, Николай Пенчев)

Волейболистите на България се бореха, опитваха да бъдат равносилен противник на непобедимият отбор на Съединени американски щати, само че не съумяха да намерят правилния път. Американците демонстрираха цялата си огневата си мощност и диктуваха играта в първите два гейма. В третата част националите ни се надигнаха и демонстрираха своите благоприятни условия, като на собствен ред поеха иницитивата. Това продължи обаче единствено доникъде на гейма, след което американците не разрешиха изненади, още веднъж постановиха волята си и затвориха мача в три гейма.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР