България отбелязва тържествено и Деня на Европа, и края на

...
България отбелязва тържествено и Деня на Европа, и края на
Коментари Харесай

Отбелязахме тържествено Деня на победата и Деня на Европа

България отбелязва тържествено и Деня на Европа, и края на втората международна война. Честванията започнаха рано тази заран.

Президентът уважи 74 годишнината от края на втората международна война в публична гала с поднасяне на венци пред паметника на незнайния боец дружно с ветерани от войните и военно-патриотични съюзи.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
Европейският съюз е най-голямото достижение на Европа, а най-голямото достижение на Европейския съюз е опазването на мира в Европа към този момент повече от седем десетилетия, съобщи президентът Румен Радев.

„ Днес е празник и означаваме Деня на успеха и Деня на Европа. За да се осъществя огромната концепция за обединена Европа, това нямаше по какъв начин да стане без успеха над хитлерофашизма “, уточни президентът.

Снимка: БГНЕС

Румен Радев добави, че сме длъжни да почитаме и почитаме паметта на милионите жертви в битката с нацизма и да не забравяме и приноса на България.
Президентът: Не е обикновено да се води предизборна акция с държавни пари Опитите да бъдат заглушени свадите с всевъзможни други мероприятия няма да се получат, разяснява той
По-късно тържествено беше издигнато знамето на Европейския съюз пред администрацията на президента с гвардейски почетен часовой.

„ Благодарение на концепцията за единна Европа към този момент 70 години сме не запомнили какво значи военни спорове на територията на Европейски Съюз. Фактът, че за малко време се справихме с тези рецесии, е заслужен за уважение”, означи още президентът.

Снимка: БГНЕС
По думите му в този момент най- огромните провокации пред Европа са сигурността, мигрантския напън, климатични промени и икономическото неравенството сред обособените страни членки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР