България Оставиха в социален дом отнетото българче в Германия Решението

...
България Оставиха в социален дом отнетото българче в Германия Решението
Коментари Харесай

Оставиха в социален дом отнетото българче в Германия

България Оставиха в обществен дом отнетото българче в Германия Решението по делото не е дефинитивно 21 януари 2020, 19:56  Оставиха в обществен дом отнетото българче в Германия
Оставиха в обществен дом отнетото българче в Германия
 Отцепен регион в София, има приключване на газ
Отцепен регион в София, има приключване на газ
 Върховен касационен съд отхвърли да записва
Върховен касационен съд отхвърли да записва " Няма такава страна "
 Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив
Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив
 Кой подпали къщата на адв. Ирен Савова в Ихтиман
Кой подпали къщата на адв. Ирен Савова в Ихтиман
 Борисов беседва в Давос с Иванка Тръмп и с Урсула фон дер Лайен
Борисов беседва в Давос с Иванка Тръмп и с Урсула фон дер Лайен
 Ученик падна от 3-ия етаж на учебно заведение и почина
Ученик падна от 3-ия етаж на учебно заведение и почина
 Без вода, тоалетна, баня... Роми си подвигнаха лагер до сладкарски завод
Без вода, тоалетна, баня... Роми си подвигнаха лагер до сладкарски завод

едеммесечното бебе, което беше отнето от обществените служби в Германия, остава отвън фамилията си.

На съвещание през днешния ден съдът в град Винзен е решил, че майката може да се грижи за детето си, само че в обществената работа, под контрол.

На бащата е разрешено да ги посещава.

Решението по делото не е дефинитивно.

Отнеха бебето на българи в Германия

В Германия са в очакване на заключително здравно мнение. От външното ни министерство са обезпечили мнения и на български лекари. Какво написа в тях не е налично за медиите.

"Събраните материални доказателства не разрешават еднопосочно да се вземе решението. Целта е да се образува обективно мнение по случая - има ли принуждение над дете в фамилията, методът на предизвикателство на контузиите, вероятно отговорно държание ", изясни завеждащият консулска работа Даниел Данов.

Според адвокатка, която се занимава с интернационално фамилно право, методът на обществените в Германия е общоприет за Западна Европа.

"Цяла Западна Европа в действителност имат една и съща обществена система, в която реагират при случаи и хипотези за деца, сложени в риск. А точно неотложно лишаване на детето от фамилията, при положение, че приказваме за опасност за живота на детето ", изясни юрист Йорданка Бекирска.

"Ди Велт ": Съдят българи в Германия за принуждение над детето им

Детето беше отнето от фамилията след обзор при доктор поради злополука. Тогава медици в Германия открили, че момиченцето има остарял кръвоизлив в мозъка. Според описа на майката обществените й обяснили, че подобен кръвоизлив се получава от разтрисане на главата на детето.

"Подходът, който те са употребявали във връзка с нашите съграждани, е същият, който употребяват и към техните съграждани ", счита юрист Бекирска.

И прави паралел с българската система и последния случай от Галиче.

"Имаме българско дете, което на 17 години убива 18-годишно друго дете в България. Всъщност е дете, което е било в риск и е било в риск в продължение на цели 10 години. Къде е нашата обществена система в тази ситуация? И къде бяха нашите отдели за протекция на детето и какво направиха с детето в риск ", пита адвокатката.

Протест у нас против отнемането на българче в Германия

През днешния ден екипът на NOVA не съумя да беседва с майката на 7-месечното бебе.

Предстои да бъде планувано последващо правосъдно съвещание.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Германия .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Наредба заплашва работата на туроператори  1 Заплатите в правосъдната система скачат с 10%  1 Държавата дава 50 млн. лева за студентски заеми  1 Днес са вероятни усложнения в продажбата на е-винетки --> Пaрите ни  Наредба заплашва работата на туроператори Наредба заплашва работата на туроператори  Заплатите в правосъдната система скачат с 10% Заплатите в правосъдната система скачат с 10%  Държавата дава 50 млн. лева за студентски заеми Държавата дава 50 млн. лева за студентски заеми  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  <br> Чака ни малко захлаждане, само че снегът е мираж <br>
Чака ни малко захлаждане, само че снегът е мираж
 <br> Най-често <strong> крадените движимости от скъпи хотели </strong><br><br>
Най-често крадените движимости от скъпи хотели

 <br> Децата на <strong> Джей Ло и Алекс - две фамилии </strong> в едно  <br>
Децата на Джей Ло и Алекс - две фамилии в едно 
 <br> Пет неща, които <strong> интелигентните хора вършат </strong> <br>
Пет неща, които интелигентните хора вършат
Последни  Оставиха в обществен дом отнетото българче в Германия Оставиха в обществен дом отнетото българче в Германия  Първенци сме в Европа по цена на борсовия ток Първенци сме в Европа по цена на борсовия ток  Отцепен регион в София, има приключване на газ Отцепен регион в София, има приключване на газ  Варна, България България измежду най-хубавите страни в света, ето за какво  Те са на една възраст, а наподобяват тотално разнообразни Те са на една възраст, а наподобяват тотално разнообразни  Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11...  <p>Ето по какъв начин опазиха останките на&nbsp;<strong>&quot;Титаник&quot;</strong></p> Ето по какъв начин опазиха останките на "Титаник "  Слави Трифонов Слави Трифонов: Ще записваме нова партия  Доналд Тръмп Ирански народен представител предлага $3 млн. за главата на Тръмп  Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив  <p>Брад Пит описа за какво Лео го назовава &bdquo;любовник&rdquo;</p> Брад Пит описа за какво Лео го назовава...  <p><strong>Красула:</strong> растението, което е нужно на всеки дом</p> Красула: растението, което е нужно на всеки дом  През 2019 година Renault продаде 62 447 електрическия автомобил в света, което е значителен скок по отношение на продадените 49 300 през 2018 година Основният дял от тях се пада на Zoe с 48 369 продажби. Дните на ДВГ в Австрия наближават своя край  Драгомир Димитров Консулът ни в Мюнхен упрекнат в закононарушение  <p>Жената, която <strong>шие облекла от риби</strong></p> Жената, която шие облекла от риби  Тайните на най-чудовищното творение на океана Тайните на най-чудовищното творение на океана  Българка подпали дома си в Италия, дъщеричката ѝ почина Българка подпали дома си в Италия, дъщеричката ѝ почина  Иван Гешев Гешев разпореди специфичен контрол на следствията на...  Сперматозоиди от мъже след гибелта им? Защо не! Сперматозоиди от мъже след гибелта им? Защо не!  <p>Как се е появил <strong>животът </strong>на <strong>Земята?</strong></p> Как се е появил животът на Земята? Всичко от през днешния ден Виц на деня Между другари: - Вчера в ресторанта седях на една маса с тоя, шахматиста - Веселин Топалов... - И какво стана? - Какво... Там покривките едни… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Фънки: Любимият ми десерт е карамелизирана луканка с мандарини  След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска  Българска акушерка: Водещи вести  Варна, България България измежду най-хубавите страни в света, ето за какво  Драгомир Димитров Консулът ни в Мюнхен упрекнат в закононарушение  Тайните на най-чудовищното творение на океана Тайните на най-чудовищното творение на океана  Те са на една възраст, а наподобяват тотално разнообразни Те са на една възраст, а наподобяват тотално разнообразни  <p><strong>Красула:</strong> растението, което е нужно на всеки дом</p> Красула: растението, което е нужно на всеки дом  <p>Брад Пит описа за какво Лео го назовава &bdquo;любовник&rdquo;</p> Брад Пит описа за какво Лео ди Каприо го назовава „ ухажор ”  Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  <p>Ето по какъв начин опазиха останките на&nbsp;<strong>&quot;Титаник&quot;</strong></p> Останките от " Титаник " са към този момент предпазени  Първенци сме в Европа по цена на борсовия ток Първенци сме в Европа по цена на борсовия ток  Доналд Тръмп Ирански народен представител предлага $3 млн. за главата на Тръмп  През 2019 година Renault продаде 62 447 електрическия автомобил в света, което е значителен скок по отношение на продадените 49 300 през 2018 година Основният дял от тях се пада на Zoe с 48 369 прод </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР