България осъмна така. Един от протестиращите пред МС в палатката

...
България осъмна така. Един от протестиращите пред МС в палатката
Коментари Харесай

В деня на фотографията България осъмна така

България осъмна по този начин. Един от протестиращите пред Министерски съвет в палатката на майките от “Системата ни убива ” посрещна за следващ ден зората на жълтите павета, надявайки се на по-добър живот.
Предполага се, че това е едно от децата с увреждания. Много от тях започнаха да нощуват в палатката, откакто полицията се закани да разтури базата им. Майките са непрекъснато пред Министерски съвет от март т. година Още тогава те настояха министър председателят Бойко Борисов да си подаде оставката поради множеството неистини.

Димитрина Русева разгласява фотографията във Facebook и то тъкмо в деня на фотографията. Тя написа: “Добро утро от " Лагера на майките " след следващата нощ на Бойкови сълзи(така назоваваме дъждовете,които се изливат). И още ли мисли някой, че ще се откажем???”.

Преди няколко дни жена с тежки увреждания заяви, че ще се самозапали, в случай че униформените разрушат блокадата на майките.

Припомняме ви, че на 19 август се навършват 181 години, откогато фотографията е приета от Френската академия на науките и изящните изкуства.

На 19 август 1839 година е направено формалното показване на фотографския развой от Луи Дагер пред Френската академия на науките и изящни изкуства. Френското държавно управление купува патента и неотложно го прави обществено притежание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР