България обърна епидемичната вълна без да влиза в локдаун. Така

...
България обърна епидемичната вълна без да влиза в локдаун. Така
Коментари Харесай

НАГЛОСТ: Стойчо Кацаров бяга от отговорност за шокиращата смъртност! Здравният министър на Радев се изцепи, че властите не лекуват

България обърна епидемиологичната вълна без да влиза в локдаун. Така се похвали по Нова телевизия здравният министър на Румен Радев - Стойчо Кацаров. Затова спомогнало въвеждането на зеления документ, посочи на няколко пъти той.

Да ви кажа в този момент за смъртността. Здравните управляващи не лекуват, лекуват лечебните заведения, съобщи самонадеяно Кацаров, разяснявайки високата у нас през последните месеци.

“Що се отнася до смъртността, това би трябвало да бъде оценено в елементи. 90% от умрелите са хора над 60-годишна възраст, неимунизирани “, регистрира Стойчо Кацаров.

“Миналата година е била по-висока смъртността. Леталитетът при тази вълна беше по-нисък от предходните талази. Това се дължи на положителната организация “, продължи да шокира феновете Кацаров.

Кацаров избяга от отговорност за шокиращо високата и я трансферира на умрелите, тъй като отказали да се имунизират - нещо, против което той пропагандирал от първия си ден като назначен от Румен Радев министър на опазването на здравето.

Здравният министър трансферира отговорността за връщането на децата в клас на сътрудник си Николай Денков.

Аз обезпечавам тестванията за потребностите на районните здравни инспекции, всеки си обезпечава тестванията, разяснява Кацаров. Освен това министерството на образованието ще би трябвало да провежда логистиката и обезпечаването на новата пратка проби за учениците след януари следващата година.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР