България няма да участва в бойни действия, но ще продължи

...
България няма да участва в бойни действия, но ще продължи
Коментари Харесай

Кирил Петков: България няма да участва в бойни действия

България няма да взе участие в бойни дейности , само че ще продължи мощно да поддържа Украйна с филантропична помощ. Това съобщи министър председателят Кирил Петков по време на в Стара Загора, представен от БНР.

Никой не е приказвал с мен от американска страна да желаят оръжия. НАТО би трябвало да работи координирано по източния фланг, с цел да имаме сигурност. България ще работи по подсилване на източния фланг на Алианса, сподели министър председателят.

Ако се дава оръжие на Украйна, това би трябвало да бъде импортирано в Народното събрание .

Припомняме, през вчерашния ден английското издание " Файнейшънъл таймс " и немското " Шпигел " че Съединени американски щати се пробват да убедят България да даде зенитно-ракетна система (ЗРС) със междинен радиус на деяние С-300 на Украйна. Тази информация не е доказана от българското държавно управление.

Според изказванията на двете медии министърът на защитата на Съединените щати, който в събота ще се срещне с премиера Кирил Петков, може да се опита на Словакия и на България да изпратят на Украйна зенитно-ракетни комплекси С-300. Противоракетните комплекси са съветско произвеждане, още от Студената война. С такива комплекси са подготвени да боравят украинските военни. Днес я.

Малко по-рано след среща с американския боен министър словашкият министър на защитата Ярослав Над разгласи, че страната му е подготвена да даде на Украйна, в случай че НАТО обезпечи техен сурогат.

Междувременно съветският дипломат в България Елеонора Митрофанова за на никое място.

Припомняме също че, на 19 ноември 1990 година в Париж е подписан Договора за елементарните въоръжени сили в Европа (ДОВСЕ) и България е страна по този контракт. Целта му е да балансира стандартното въоръжение на страните. Ежегодно се вършат прегледи на въоръжението на база двустранни и многостранни съглашения. На 26 април 2007 година президентът на Русия Владимир на Договора за ограничение на елементарните въоръжени сили в Европа, само че това бе единствено поръчка, Москва нямаше желание да излиза от този контракт.

Всяко пренасяне на сходна техника не може да стане без интернационалните наказания и държавни решения, напомнят военни специалисти.

По силата на този контракт и свое въоръжение. На 19 октомври 2002 година бе.

Вчера, 17 март 2022 година, бе анулирано държавното съвещание с обяснението, че има разбъркване на програмата на премиера Кирил Петков.
 Борисов арестуван при спецоперация на ГДНП Обновена
Борисов арестуван при спецоперация на ГДНП

Мащабната интервенция е по 120 случая на злоупотреби с евросредства

Премиерът приветства дейностите на Министерство на вътрешните работи при арестите на някогашния министър председател Бойко Борисов, някогашния финансов министър Владислав Горанов и представителя на държавното управление на ГЕРБ Севделина Арнаудова. Той повтори тезата си, че не би трябвало да има недосегаеми .

е обвързвана със сигналите на намиращия се в Дубай Васил Божков. Премиерт повтори, че има сигнали, че по времето, когато Владислав Горанов е бил финансов министър, контролът не е бил във финансовото министерство .

" Докато Европейската прокуратура прави инспекции, време е българската прокуратура да застане на страната на народа. Хората, които всички знаем, че има заплаха да са направили големи закононарушения, се разхождат на независимост ", сподели министър председателят и изрази вяра, че българската прокуратура най-сетне ще стартира да работи.

" Няма значение дали е злоупотребено със средства от българския бюджет или с евросредства, това са публични пари ", добави Кирил Петков.
 Не се прикрива нищо с ареста на Борисов, твърди Минчев Обновена
Не се прикрива нищо с ареста на Борисов, твърди Минчев

Министерство на вътрешните работи просто си прави работата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР