България няма да има медалисти от първия ден на свободнния

...
България няма да има медалисти от първия ден на свободнния
Коментари Харесай

Националите в свободен стил остават без медали в Белград

България няма да има медалисти от първия ден на свободнния жанр в международната купа по битка в Белград, откакто противниците на Али Умарпашаев и Микяй Наим изгубиха мачовете си от полуфиналите.

Няим загуби първата си битка против сърбина Стеван Мичич, който пък завоюва с 10:2 на четвъртфиналите против унгареца Хамзадхаджи Халидов. Представителят на домакините поведе с 2:0 против Арсен Харутюнян на полуфиналите, само че в последна сметка загуби с 4:7 и ще бъде на репешаж вместо българския национал.

Умарпашаев стартира шампионата с 24:0 точки против първите си двама противници при 74-килограмовите, побеждавайки ги за по-кратко време от общото за един мач. Българският национал започва с бързи две точки и против бронзовия медалист от Евро 2016 Нуриков, който обаче направи огромен поврат и завоюва битката с 8:4.

На полуфиналите Нуриков срещна Франк Маркес, който дружно с Умарпашаев бе най-техниченият и нападателен герой в категорията досега. Италианският национал продължи серията си и се наложи с лекост с 10:0 против беларусина, класирайки се на край. По-късно през днешния ден Мими Христова и София Георгиева ще играят мачове за бронзови медали от женския шампионат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР