България не воюва, а тук има бежанци от Афганистан, Ирак,

...
България не воюва, а тук има бежанци от Афганистан, Ирак,
Коментари Харесай

Джамбазки: Част от кандидатите за кмет на София нямат представа от града

България не води война, а тук има бежанци от Афганистан, Ирак, Сирия. Трябва да бъдат върнати. Бежанските центрове би трябвало да бъдат отстранени. В никоя друга страна няма сходни центрове сред блоковете, където играят деца и има майки с колички. Нека си го кажем - контингентът там не са нуклеарни физици. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия претендентът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

И акцентира, че у нас афганистанците правят закононарушения, което не може да се толерира. Джамбазки е срещу в София да има и три бежански центрове, единият от които в "Овча купел " - квартал с 80 000 души, а другият във "Враждебна ".

Той изрече още веднъж и несъгласието си и с толерирането на ромите в столицата. "Не е срамно да вземат да си намерят работа. Каква е разликата сред нас и тях? ", запита реторично кандидат-кметът.

Джамбазки укори своите противници в изборната борба, че нямат съответни оферти и даже не знаят за кой град са се кандидатирали. "Фандъкова не направи нищо 10 години за смяната ", изрече мнението си евродепутатът.

В предизборната стратегия на Ангел Джамбазки е залегнал и приоритет за стартиране на канализация в местата, на които няма. Той бе безапелационен, че има сериозен екип, с който би работил, в случай че влезе на "Московска " 33.

"Такава група сме избрали, на които имената ще се чуват и ще се виждат ", увери той.

"Реалистичната цифра е сред 7-10 индивида в Общинския съвет ", добави Джамбазки.

"Ако не сме на втори тур, ще желаеме политическо съглашение, което ще наложим за взаимна работа ", разгласи още претендентът на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР