България не е застрашена от енергийна криза, а от Кирил

...
България не е застрашена от енергийна криза, а от Кирил
Коментари Харесай

Борисов: България е застрашена от Петков и компания, не от енергийна криза

" България не е застрашена от енергийна рецесия, а от Кирил Петков и компания. " Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти, като няколко пъти увери, че България е 100% диверсифицирана, а това се дължи на неговото ръководство.

Днес може да взимаме газ и от Гърция, и от Турция, и отвред... За задачата обаче трябваше да имаме мислещ министър, само че когато прякорът му е Кеша... Сега от 22 страни, които търгуват с Русия, газът е спрян единствено на България ".

Борисов бе безапелационен и че като се изключи че страната е на 100% диверсифицирана, е можело и на 31 декември предходната година газова връзка с Гърция да е подготвена . Служебните държавни управления провалили всичко.
 Петков: Ще има общи с Европейски Съюз ответни дейности след прекъсването на газа
Петков: Ще има общи с Европейски Съюз ответни дейности след прекъсването на газа

Ние няма да се поддадем на сходен рекет, заканва се министър председателят

Според него българите ще платят страховита цена за това, че " некомпетентни хора попаднаха инцидентно в ръководството " . " Всички ще платим, че докарахме смяната - ще създадат нови олигарси или ще се върнат старите. "

Според Борисов единственият потребен хода е незабавно да си отива това ръководство и да идва " способен човек, който още през днешния ден да реши въпроса.

Бившият енергиен министър Делян Добрев изрази подозрение, че страната ни не е разкрила своя сметка в " Газпромбанк " съзнателно . " Това е идната стъпка след уволнението на Николай Павлов. Не желаят да го има съветския газ, с цел да купуват газ от медиатори, а той ще е два пъти по-скъп. Това безусловно ще значи заличаване на стопанската система на България ", съобщи Добрев.
 Обновена
" Газпром " стопира газа и предизвести да не пипаме преноса

Полша удостовери прекъсване на доставките

Борисов разяснява и на българска делегация в Украйна. " Отиват там, с цел да си вършат селфита, да се снимат със Зеленски " , съгласно водача на ГЕРБ.

Той прикани и президентът Радев да си отзове, това " което ни натресе " , да си събере политическата класа и да им сложи задача. Това да стане най-добре в границите на този парламент, уточни Борисов в отговор на въпрос дали предвижда нови предварителни избори.
 Няма риск от недостиг на газ най-малко за месец, цените обаче остават незнайни
Няма риск от недостиг на газ най-малко за месец, цените обаче остават незнайни

Александър Николов: Докато съм министър България няма да води договаряния под напън и с наведена глава

Припомняме, че по-рано през днешния ден на кмета на Бургас Димитър Николов да сложи билборд " Това донесе смяната " на незавършения обходен път на града. Той упрекна ръководещите за неплатените средства на пътностроителните компании и ненаправените и незавършените поправки по пътищата на България.

Но по този начин е, когато ритнеш кросното, а не си си изтъкал платното, както е споделил народа, сподели Борисов по отношение на промяната на ръководството в страната, само че и съобщи, че " както се вика, ръководещите да му мислят за това ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР