България не е застрашена от енергийна криза, а от Кирил

...
България не е застрашена от енергийна криза, а от Кирил
Коментари Харесай

Борисов: България не е застрашена от енергийна криза, а от Кирил Петков и компания

" България не е застрашена от енергийна рецесия, а от Кирил Петков и компания. Днес може да взимаме газ и от Гърция, и от Турция, и отвред... За задачата обаче трябваше да имаме мислещ министър, само че когато прякорът му е Кеша… Актуални са думите ми отпреди, че България е 100% диверсифицирана. На 31 декември трябваше да е подготвена и гръцката връзка. Сега от 22 страни, които търгуват с Русия, газът е спрян единствено на България ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В момента младежи от ГЕРБ организират протестна проява в региона на село Писменово, община Приморско. На събитието участват ръководителят на партията и депутати.

Според него българите ще платят " страховита цена за това, че некомпетентни хора попаднаха инцидентно в ръководството, всички ще платим, че докарахме смяната - ще създадат нови олигарси или ще се върнат старите "

„ Помните ли, когато ви показвах реверсивните компресори и подменихме десетки от тях с най-мощните, с цел да може да вкарваме от България в Турция и от Турция в България? В Румъния в Сърбия – 100% диверсификация”, разяснява Борисов.

Според него „ потребният ход е незабавно да си отиват и да идва способен човек, който още през днешния ден да реши въпроса”.

" В служебния комитет на Радев, в последния час на ръководството, Комитова пуска 2,5 млн. за пътя до нейните къщи за посетители, отсече Борисов. Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора. Помните ли, когато ви демонстрирах реверсивните компресори с най-мощните американски солари, с цел да може да вкарваме от турция в България, от Гърция, в Румъния, в Сърбия. На 31 декември т.г. да е подготвена гръцката връзка. Искам да кажа на тези некомпетентни хора, че българите ще платят страховити цени. Тези хора се изказвали, че гръцката връзка е за търговия. В момента, през днешния ден, в случай че Делян Добрев беше министър, още преди два месеца, когато стартира войната, аз щях да съм го пратил в Гърция, щяхме да си сложим банкова гаранция и да имаме гаранции. На 1 януари аз бях на Петрич и пуснахме американска газ половин милиард кубика. Днес ние можем да взимаме газ от Турция и Гъция, само че, когато прякорът на министъра е Кеша, той не е отишъл да си резервира. Българи, грабят ви ", уточни Борисов.

Борисов разяснява и идното посещаване на българска делегация в Украйна. " Отиват там, с цел да си вършат селфита, да се снимат със Зеленски ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР