България не е започнала войната с Украйна. България не е

...
България не е започнала войната с Украйна. България не е
Коментари Харесай

Явор Сидеров: Политиците трябва да разберат, че политика на омилостивяване на Москва не работи

България не е почнала войната с Украйна. България не е провокирала Русия по никакъв метод. България е военна цел по силата на участието си в НАТО и Европейски Съюз.

Това разяснява пред Нова тв историкът Явор Сидеров.

В последните 15 години българските държавни управления направиха всичко допустимо, с цел да не нервират Москва, само че евентуално за тяхно голямо отчаяние, въпреки всичко Москва е раздразнена. Което значи, че сме цел, поради участието си в огромните съюзи. Това идва да покаже, че съветското мислене по отношение на България не е като към модерна страна, която има право да взема решение сама в какви политически или отбранителни блокове д а взе участие, разяснява той. 

Екстрадиция на индивида, който направи хакерската офанзива, няма да има. Това е невероятно. Ние сме в положение на война, която не е провокирана от нас. И в случай че политиците не схванат, че сме във война и че политиката на омилостивяване не работи, че такива предупредителни изстрели ще има. Нашата задача е да се грижим за българската национална сигурност, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР