България не е само консуматор на привилегии и еврофондове, ние

...
България не е само консуматор на привилегии и еврофондове, ние
Коментари Харесай

Борисов: Нека помним уроците на историята и да се гордеем, че сме част от най-демократичния съюз на планетата

 България не е единствено потребител на привилегии и еврофондове, ние пазим външната граница на Европейския съюз, участваме във вземането на решения за общата сигурност и разцвет на нашия континент. Това написа във фейсбук министър председателят Бойко Борисов, отбелязвайки 9 май - Деня на Европа.

" Днес е Денят на Европа, в който може единствено да сме горди, че сме част от най-демократичния съюз на планетата. България не е единствено потребител на привилегии и еврофондове, ние пазим външната граница на Европейския съюз, участваме във вземането на решения за общата сигурност и разцвет на нашия континент. Днес подаряваме на Европа нашия лозунг " Съединението прави силата “, тъй като би трябвало да излезем от рецесията дружно и по-силни ", написа министър-председателят.

" Отбелязвайки и годишнината от Победата над нацизма, си спомняме с благодарност за милионите воини и участници в съпротивителното придвижване в Европа, дали живота си, с цел да спасят човечеството от ужасите на лагерите на гибелта и газовите камери. Нека помним жертвите на тази война и уроците на историята. В мрачните години на Втората международна война Лондон, Москва и Вашингтон, и техните съдружници, дружно побеждават нацистката войска. Това е образец за взаимност, от която нашият свят се нуждае и през днешния ден ", прибавя той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР