България може да се гордее с това, което правят хлебарите

...
България може да се гордее с това, което правят хлебарите
Коментари Харесай

Заместник-министър Явор Гечев: България може да се гордее с това, което правят хлебарите и винарите

България може да се гордее с това, което вършат хлебарите и лозарите. Вашият блажен труд има почтено място и вие произвеждате едни от най-хубавите артикули в света. Това съобщи заместник-министърът на земеделието, храните и горите Явор Гечев по време на форума „ Хляб, вино и малко шоколад ". Той разяснява още, че хлябът постоянно е преди всичко, а след него идва и виното, тъй като човек би трябвало да има храна за тялото и за душата и да бъде благополучен.

Тази година се организира седмото подред издание на форума, който се провежда от Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите (НБСХС). Неговата основа цел е да разпространява български артикули, като се сложи и акцент на връзката сред тях. Хлябът е една от най-хубавите основи за дегустация на вино, а българската кулинария е част от националността ни.

Заместник-министър Гечев получи и плакет на съюза за дългогодишна поддръжка и съпричастно към концепциите й. Отличието му бе връчено от Мариана Кукушева, ръководител на УС на НБСХС. Заместник-министър Гечев благодари за признанието и разяснява, че той е не просто е другар на организацията, само че цени високо тяхната работа и достижения и пожела триумф на организацията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР