България може да има ново правителство с премиер Асен Василев,

...
България може да има ново правителство с премиер Асен Василев,
Коментари Харесай

ГЕРБ готови да пристанат на правителство с премиер Асен Василев

България може да има ново държавно управление с министър председател Асен Василев, в случай че бъде прокарана концепция на ГЕРБ, написа седмичникът " Галерия ".

Хората на Бойко Борисов са склонни да станат част от голямо болшинство при ремонт на кабинета и промяна на премиера Кирил Петков с Асен Василев. Очаква се изискването на ГЕРБ да е прекъсване на всевъзможни следствия против Борисов, който даже беше задържан след свидетелстване на Кирил Петков.

Последният стана черен в очите на гербаджиите тъкмо около задържането на някогашния министър председател и това е повода да желаят отстраняването му. Западни дипломати от дълго време натискат за по-широка коалиция, уплашени от съветското въздействие у нас. Съединени американски щати и Европейска комисия никога не желаят служебно държавно управление следено от президента Радев, който има мека позиция по отношение на войната в Украйна.

Асен Василев сполучливо влезе в ролята на " ястреб " против Русия и даже бе окуражителен от западни медии, написа " Галерия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР