България миналата година прие законодателство и сложи край на инвестиционната

...
България миналата година прие законодателство и сложи край на инвестиционната
Коментари Харесай

Кючюк от ЕП: България прекрати схемата със златните паспорти - Австрия и Нидерландия да го признаят!

„ България предходната година одобри законодателство и постави завършек на капиталовата скица за поданство, гарантирайки бистрота и ясни правила за достъп до страната. Така България потвърди себе си като благонадежден сътрудник. Сега е време обаче на двете страни – Австрия и Нидерландия да покажат, че дебатът за бъдещето на политиката по миграция и убежищата, минава през това България и Румъния да бъдат част от Шенгенското пространство. “ Това изрично съобщи през днешния ден, по време на дебатите в Страсбург, евродепутатът от ДПС/ “Обнови Европа “.

 

По думите му Шенген е въпрос на доверие, а данните за продажба на визи в Шенгенското пространство са притеснителни.

 

„ От години повтаряме, че в територията на споделено доверие няма място за златни визи и златни паспорти, на безпричинно даване на достъп до най-голямото достижение на Европейски Съюз - свободната му зона за напредване. България осъзна това и се пребори, гарантирайки бистрота и ясни правила за достъп до страната. “, безапелационен бе Кючюк и прикани за обединяване и мощно обръщение от Европейския парламент, в интерес на приемането на България и Румъния в Шенген.

 

Кючюк съобщи, че Европейски Съюз няма да стане по-силен, в случай че едни жители са привилегировани, а други постоянно чакат на опашката.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР