България Мъж намушка с нож жена си в Септември Изблик

...
България Мъж намушка с нож жена си в Септември Изблик
Коментари Харесай

Мъж намушка с нож жена си в Септември

България Мъж намушка с нож жена си в Септември Изблик на ревнивост провокирал убийството 29 септември 2019, 12:28  Мъж намушка с нож жена си в Септември Източник: Дарик, списък
олицията в Септември арестува мъж, който намушкал с нож жена си. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В петък следобяд в полицейското ръководство в Септември е получен сигнал за намушкана с нож жена. Пристигналите на мястото екипи открили, че потърпевшата е 36-годишна пловдивчанка. Тя била превозена с кола за спешна помощ в МБАЛ-Пазарджик с прободни рани в региона на корема и краката.

В хода на следствието е открито, че дамата е била при родственици в Септември.

Пристигналият след това на адреса 41- годишен мъж, с който живеела на фамилни начала, в изблик на ревнивост нанесъл няколко удара с нож по тялото й, след което се качил в автомобил и избягал.

На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна група при РУ-Септември, като са конфискувани материални доказателства, включително и оръжието на закононарушението. Със съдействието на полицейски чиновници от ОДМВР-Пловдив нападателят е открит и арестуван на територията на пловдивския квартал "Столипиново ". Повдигнато му е обвиняване и наложена 72-часова мярка за неотклонение "задържане под стража ".

Действията по следствието не престават под наблюдението на Окръжна прокуратура- Пазарджик.

Народно събрание анулира на първо четене скъсен развой при тежки закононарушения

Близки на грубо убити желаят правдивост пред Народното събрание

Делата по съкратена процедура – по-евтини
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР