България Кой е виртуалният любовник, взел 1 милион от банковата

...
България Кой е виртуалният любовник, взел 1 милион от банковата
Коментари Харесай

Кой е виртуалният любовник, взел 1 милион от банковата служителка

България Кой е виртуалният ухажор, взел 1 милион от банковата служителка Жената от Варна е арестувана, грозят я 10 години затвор 28 ноември 2019, 08:10  Кой е виртуалният ухажор, взел 1 милион от банковата служителка
Кой е виртуалният ухажор, взел 1 милион от банковата служителка
 Дъждът стопира за малко, по кое време ще вали сняг
Дъждът стопира за малко, по кое време ще вали сняг
 Силно земетресение в Албания
Силно земетресение в Албания
 Доц. Спасков за версиите за
Доц. Спасков за версиите за " Пирогов ", ДАМТН със известие
 Спрян е приемът в интензивното на столичната детска болница
Спрян е приемът в интензивното на столичната детска болница
 15 ст. за квадратен метър в София – цена за Столична община
15 ст. за квадратен метър в София – цена за Столична община
 Протест: Болните служащи не са нарушители
Протест: Болните служащи не са нарушители
 Защо се стигна до двойното ликвидиране в Пловдив
Защо се стигна до двойното ликвидиране в Пловдив

анкова служителка беше арестувана за източване на 1 милион лв. от сметки на клиенти. Арестът е осъществен във вторник във Варна.

Сигнал за действието е подаден от финансовата институция, оповестиха от прокуратурата.

38-годишната специалистка е привлечена като обвинена за длъжностно заграбване на близо 1 млн. лв., като огромна част от сумата са от влогове на инвеститори в банката. Средствата са били превеждани на мъж от Монтана, с който банковата служителка се срещнала в интернет.

Задържаха банкова служителка, източила 1 млн. лева

"Самоличността на мъжа , за който се твърди, че е получил близо 1 милион лв. от банкова служителка, е открита. Предстои да се потвърди дали той в действителност е съизвършител в закононарушението ".

Това съобщи в ефира на "Здравей, България " по NOVA окръжният прокурор във Варна Красимир Конов.

" Предвиденото наказването за служителката е затвор за 10 години или повече . Служителката е арестувана за период до 72 часа. Ще бъде решено дали тя ще бъде арестувана за непрекъснато ", разясни Конов. Той добави, че засегнатите хора са към 30.

За трите години виртуална връзка с мъжа от Монтана, служителката изпращала с пратки по куриерска компания присвоените средства. Освен тях тя и татко й изтеглили заеми, които също били изпратени на мъжа, както и средствата от влоговете на двамата й родители.

Първите средства, които изпратила на своя виртуален другар, били персонални.

Между банкерката и мъжа от Монтана, който се представял в диалозите в интернет като Мирослав Михайлов, не е имало нито една среща онлайн. Това не е същинското име на мъжа, на който служителката изпратила общо 970 000 лв. за трите години връзка в интернет и обществените медии.

Пред проверяващите дамата обяснила, че средствата били нужни на нейния интернет другар, с цел да реши финансови проблеми с лихвари. Тя разполагала единствено с три негови фотоси. Парите изпращала на името Сергей, който бил сякаш негов братовчед.

От банката са оказали цялостно подпомагане на управляващите. Ще се търси вид за възобновяване на огромна част от присвоените средства. В хода на следствието са осъществени доста разпити, претърсвания и изземвания.

Жената не е престъпно проявена.

От банката оповестяват, че с вътрешен одит са открити неналичията и са известени проверяващите. От финансовата институция твърдят, че вложенията на клиентите им са обезпечени.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР