България Костенец остава под блокада, открито е оръжие Продължава издирването

...
България Костенец остава под блокада, открито е оръжие Продължава издирването
Коментари Харесай

Костенец остава под блокада, открито е оръжие

България Костенец остава под обсада, намерено е оръжие Продължава издирването на обвинения за две убийства Стоян Зайков 18 май 2019, 09:38  Костенец остава под обсада, намерено е оръжие Източник: NOVA
езрезултатно към този момент продължава издирването на обвинения в две убийства Стоян Зайков и блокадата в Костенец. Единственото ново е, че в един от претърсваните периметри е намерено оръжие, заяви на брифинг тази заран основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Той посочи, че като тип и диаметър откритото оръжие дава отговор на това, с което е осъществено едното от убийствата, предстоят експертизи.

Правим всичко допустимо да открием Зайков, допускаме, че е в региона, сподели Ивайло Иванов, запитан дали е допустимо Зайков да е напуснал страната. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи обаче отхвърли повече детайлности, като сподели единствено, че имат оперативна информация.

Вчера още веднъж е имало сигнали за местонахождението на търсения, тествани са и не са доказани. В интервенцията се употребяват хеликоптери, термокамери. Целия разполагаем запас на Министерство на вътрешните работи е зает, акцентира Иванов.

В ефира на "Събуди се " по-рано през днешния ден секретарят на общината Георги Янакиев сподели, че в институцията не е постъпвал сигнал за изведени от града хора. Той изрази вяра скоро обвиненият да бъде хванат и не скри, че локалните поданици са мощно обезпокоени от протичащото се.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР