България Колата на Цвета Караянчева е била ударена Тя е

...
България Колата на Цвета Караянчева е била ударена Тя е
Коментари Харесай

Колата на Цвета Караянчева е била ударена

България Колата на Цвета Караянчева е била ударена Тя е постарадала при злополука, жена, управлявала лек автомобил, се блъснала в колата на НСО 15 септември 2019, 13:37 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Пожар край
Пожар край " Горубляне "
 Колата на Цвета Караянчева е била ударена
Колата на Цвета Караянчева е била ударена
 Жена почина при гърмеж на бензиностанция
Жена почина при гърмеж на бензиностанция
 Протест и обсада на
Протест и обсада на " Дунав мост "
 Скандал: проверяват за корупция претендента за комисар по „ Правосъдие ”
Скандал: проверяват за корупция претендента за комисар по „ Правосъдие ”
 Каракачанов: Да възстановим наборната работа
Каракачанов: Да възстановим наборната работа
 Русофилите се събраха на язовир „ Копринка ”
Русофилите се събраха на язовир „ Копринка ”
 ДАНС, Съвет за електронни медии и КРС ревизират за какво стопираха „ Хоризонт ”
ДАНС, Съвет за електронни медии и КРС ревизират за какво стопираха „ Хоризонт ”

редседателят на Народното събрание Цвета Караянчева е със счупена раменна става след злополука на пътя Шумен - Силистра.

Автомобил, в който е пътувала Караянчева, катастрофира през днешния ден на пътя Шумен – Силистра. Бил е ударен от различен автомобил.

Сигналът за случая е подаден малко след 10.30 часа през днешния ден.

Караянчева написа във "Фейсбук ", че е добре.



Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева влиза в операционната зала на болница "Лозенец ", с цел да бъде оперирана, положението й все още е устойчиво. Това заяви на ексклузивен брифинг шефът на Университетската болница про.ф доктор Любомир Спасов.

"Приключиха проучванията на госпожа Караянчева. Сега я качваме в операционната. Има фрактура на лява раменна става и тя би трябвало да бъде оправена ", добави проф. Спасов.

Караянчева бе превозена от шуменската болница с хеликоптер. Когато дойде ѝ бяха направени всички типове изследвания- скенер, магнитен езонанс, ехография на коремни органи и други, изясни Спасов.

На въпрос какво е наложило превозването ѝ с хеликоптер, той съобщи: Никой не може да се ориентира какво е било положението ѝ след злополука, дали има вътрешен кръвоизлив или не. Тук направихме скенер на главата, шийните прешлени. В незабавни обстановки това се преценя на място. Аз я видях тук. Тя беше в устойчиво положение, само че с доста мощна болежка по време на превоза. Обезболихме я и я изследвахме. Възстановяването на госпожа Караянчева в този момент зависи от доста фактори, само че допускам, че до рамките на един месец тя ще бъде безусловно възобновена и трудоспособна. По мои данни тя е единственият потърпевш в злополуката, сподели още той.

По първични данни на основен път Шумен–Силистра, на към 150 м след разклона за село Върбак, 31 – годишна лидерка на лек автомобил при ляв завой навлязла в опесъчен сектор, губи надзор над колата и се ударя в насрещно движещ се лек автомобил. В него се е возила Цвета Караянчева. С дамата от другата кола е имало двама души. Те са прегледани и да добре.

От НСО потвърдиха, че има пътен случай с тяхна кола, пред NOVA.

За да избегне челния конфликт, водачът от първата кола в кортежа, в която е била Караянчева, е направил маневра, с която е завъртял автомобила по този начин, че ударът да бъде непряк.

Трима души са потърпевши, оповестиха от полицията. Взети са алкохолни проби на водачите. Пробите са негативни. По-късно денем я транспортирали с хеликоптер до Правителствения ВИП, откъдето е закарана в болница „ Лозенец”.

"На 15 септември 2019 година към 10.30 часа на основен път Шумен-Силистра, след разклона за с. Върбак, автомобил на Националната работа за защита е ударен от лек автомобил, ръководен от 31-годишен лидер ", написа в публична позиция, публикувана от Националната работа за защита във връзка случая с злополуката, при която пострада ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

"Благодарение на бързата и точна реакция на лидера на НСО, са лимитирани вредите от удара. Мястото на произшествието е било неотложно обезопасено. При случая Цвета Караянчева е получила пострадване и неотложно е превозена в болнично заведение. Национална работа за защита не р азполага с информация за други потърпевши от случая. Причина за пътния случай и виновността за причиняването му ще бъдат открити в границите на настоящото следствие ", написа в формалното известие на службата за защита.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
83 коментара Не пропускай  Най-новата специалност в София – джусър, работиш, когато искаш Най-новата специалност в София – джусър, работиш, когато искаш  <br> „ Господи, апелирам те, <strong> желая да пребивавам </strong>! “ <br>
„ Господи, апелирам те, желая да пребивавам ! “
 <br> <strong> Подпийналите Кейт, Уилям </strong> и още звезди хванати в крачка (СНИМКИ) <br>
Подпийналите Кейт, Уилям и още звезди хванати в крачка (СНИМКИ)
 <br> Мадокс проговори за връзките си с <strong> Брад Пит </strong> <br>
Мадокс проговори за връзките си с Брад Пит
Последни  Снимката е илюстративна Най-смешните фотоси на диви животни  120 кандидатури за кметове утвърди Българска социалистическа партия 120 кандидатури за кметове утвърди Българска социалистическа партия  Домусчиев: Гордея се с това, което постигнахме Домусчиев: Гордея се с това, което постигнахме  Полезна и бърза закуска за бъдещи възпитаници - 3 хрумвания Полезна и бърза закуска за бъдещи възпитаници - 3 хрумвания  <p><strong>Риана</strong> се извини на почитателите си. Ето защо</p> Риана се извини на почитателите си. Ето за какво  <p><strong>1945,</strong> Сингапур: <strong>Бивши военнопленници </strong>пият чай</p> 1945, Сингапур: Бивши военнопленници пият чай  Пожар край Пожар край " Горубляне "  <p>Да учиш в <strong>училище от... бутилки</strong></p> Да учиш в учебно заведение от... бутилки  <p>Видео с две дечица&nbsp;<span style= Видео с две дечица стопли сърцата на хиляди  <p>Бихте ли се отказали от <strong>секса</strong>, с цел да не домакинствате</p> Бихте ли се отказали от секса, с цел да не домакинствате  <p>Цвета Караянчева ще бъде оперирана&nbsp;(СНИМКИ)</p> Цвета Караянчева ще бъде оперирана (СНИМКИ)  Националният съвет на Българска социалистическа партия единомислещо поддържа Манолова Националният съвет на Българска социалистическа партия единомислещо поддържа Манолова  <p>Едни&nbsp;от<strong> най-странните училища</strong> в света (СНИМКИ)</p> Едни от най-странните учебни заведения в света (СНИМКИ)  Рашидов: Айде стига с тая независимост на словото, кое не е свободно Рашидов: Айде стига с тая независимост на словото, кое не е...  <p><span style= Тъжни сте? Тези филми ще оправят настроението ви!  Продължава гасенето на пожара към Сухото езеро Продължава гасенето на пожара към Сухото езеро  <p><strong>Разкриха </strong>първата загадка в <strong>&bdquo;Маскирания певец&ldquo;&nbsp;</strong></p> Разкриха първата загадка в „ Маскирания...  <p>Кои зеленчуци са по-полезни сготвени</p> Кои зеленчуци са по-полезни сготвени  Жена почина при гърмеж на бензиностанция Жена почина при гърмеж на бензиностанция  <p>Учени с забавен <strong>съвет за всички родители</strong></p> Учени с забавен съвет за всички родители Всичко от през днешния ден Виц на деня - По какво четеш? - Квантова физика. - Ама учебникът ти е на назад! - Че... има ли значение?!? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  В Тихия океан се заражда топлинна вълна, която ужасява учените  Липсата на секс след 50-годишна възраст крие опасности за здравето  Да съблечеш българите: актови фотоси от предишния век  Денят, в който Русия изостави България Денят, в който Русия изостави България  Министър за госпожа Макрон: Тази жена в действителност е грозна  Човекът, който сплоти Княжество България и Източна Румелия в картина bool(false) Водещи вести  120 кандидатури за кметове утвърди Българска социалистическа партия 120 кандидатури за кметове утвърди Българска социалистическа партия  Рашидов: Айде стига с тая независимост на словото, кое не е свободно Рашидов: Айде стига с тая независимост на словото, кое не е свободно  Снимката е илюстративна Най-смешните фотоси на диви животни, снимани тази година  <p>Да учиш в <strong>училище от... бутилки</strong></p> Да учиш в учебно заведение от... бутилки  Домусчиев: Гордея се с това, което постигнахме Домусчиев: Гордея се с това, което постигнахме  <p>Бихте ли се отказали от <strong>секса</strong>, с цел да не домакинствате</p> Бихте ли се отказали от секса, с цел да не домакинствате  Полезна и бърза закуска за бъдещи възпитаници - 3 хрумвания Полезна и бърза закуска за бъдещи възпитаници - 3 хрумвания  <p><strong>Риана</strong> се извини на почитателите си. Ето защо</p> Риана се извини на почитателите си  <p><strong>1945,</strong> Сингапур: <strong>Бивши военнопленници </strong>пият чай</p> 1945, Сингапур: Бивши военнопленници пият чай  <p>Видео с две дечица&nbsp;<span style= Видео с две деца стопли сърцата на хиляди  <p>Едни&nbsp;от<strong> най-странните училища</strong> в света (СНИМКИ)</p> Едни от най-странните учебни заведения в света (СНИМКИ)  <p><span style=

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР