България Каракачанов: Държавата не може да бъде само касиер и

...
България Каракачанов: Държавата не може да бъде само касиер и
Коментари Харесай

Каракачанов: Държавата не може да бъде само касиер и да прибира доходи

България Каракачанов: Държавата не може да бъде единствено касиер и да прибира приходи " Държавата би трябвало да подкрепя в такива обстановки, с цел да може тези пари да се върнат ", счита водачът на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер 5 май 2020, 09:14  Засилено полицейско наличие в Литаково след побой над музикант
Засилено полицейско наличие в Литаково след побой над музикант
 Съдия: Лозан Панов прояви държание на дезертьор от проблемите
Съдия: Лозан Панов прояви държание на дезертьор от проблемите
 Двама упрекнати за побоя над музикант в Ботевградско
Двама упрекнати за побоя над музикант в Ботевградско
 Напрежение в Русе поради машинация с хранителни пакети
Напрежение в Русе поради машинация с хранителни пакети
 Дъжд и гръмотевици, идва ли стопляне
Дъжд и гръмотевици, идва ли стопляне

" Миграцията към страната ви е нулева и ще остане такава "
 Серия вторични земетресения в Пловдивско през нощта
Серия вторични земетресения в Пловдивско през нощта
 Прелива бент.
Прелива бент. " Бялата чешма " при Павел баня

ържавата не може да бъде единствено касиер и да прибира приходи.

Това разяснява в предаването "Здравей, България " по NOVA водачът на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер Красимир Каракачанов.

"Държавата би трябвало да подкрепя в такива обстановки, с цел да може тези пари да се върнат. Има разбори, че тези средства, които ще отидат за подкрепяне, ще се върнат назад в бюджета ", добави водачът на Вътрешна македонска революционна организация и уточни, че прилежащи на България страни обмислят сходни ограничения.

Каракачанов прикани държавното управление да бъде самодейно, а не да чака решения от Европейската комисия.

Според вицепремиера е парадоксално страна, която е хранила Източна Европа през предишния век, да внася 80% от плодовете и зеленчуците.

Той счита, че има метод вносът от Европейски Съюз да бъде краткотрайно стеснен, когато е сезонът на продукцията у нас. Идеята е да се подтиква родното произвеждане.

"Мерките, които държавното управление предлага, са допустими за Вътрешна македонска революционна организация. Логиката е ясна - няма да бъде продължено изключителното състояние, с цел да може обществото да се приспособява ", изрази мнението си гостът на малкия екран.

"Тъй като никой не може да подсигурява по кое време светът ще се пребори с ковид, се дава опция на министър Кирил Ананиев да реагира. Сещам се за две неща, за които ще се зададат въпроси в Народното събрание. Как ще се регламентират обстановките, при които здравният министър може да постанова ограниченията и това на процедура не е ли продължение на изключителното състояние? Правителството е длъжно да мисли за новата обстановка, която настава. А Народното събрание, в случай че има бележки и допълнения, да доосъвършенства този закон ", счита той.

Красимир Каракачанов изясни философията на Вътрешна македонска революционна организация, съгласно която най-засегнатият отрасъл - туризмът, дава 12% от Брутният вътрешен продукт на страната и поради това ограниченията би трябвало да са ориентирани към него.

"Ние предлагаме ограничения, посредством които да бъде подкрепят този отрасъл. Предложили сме ограничения и за други браншове, с които да се подкрепя стопанската система и бизнесът. При този сезон, който се обрисува, би следвало да помислим за запазването на този бизнес ", безапелационен е Каракачанов и акцентира, че Вътрешна македонска революционна организация предлага ограничения, ориентирани към това.

"Ние искахме икономическия съвет да бъде непрекъснат. Но за жалост не се одобри ", добави Каракачанов.

"Няма недоразумение с НФСБ. Както споделя "Швейк " - Един каже едно, различен - друго и най-после делото просперира ", сподели още вицепремиерът, визирайки Йозеф Швейк (Добрият боец Швейк) - язвителен воин, фиктивен от чешкия публицист Ярослав Хашек.

"Спрени са договарянията за нови бойни машини и кораби, поради рестриктивните мерки за пътешестване в Европа. Към края на лятото ще имаме изясненост по този въпрос ", добави Каракачанов.

"Във време на рецесия няма по какъв начин да орежеш единият крайник на сигурността. Някои оферират да бъдат дадени парите за нещо друго. Това е открит популизъм. Тези рецесии водят след себе си политически такива и военни спорове. След последната избухна подобен в Близкия Изток и още не е решен. И ние какво? Да разпуснем армията ли? Това няма по какъв начин да стане ", заключи вицепремиерът.

Още от полемиката вижте във видеото нагоре.

По тематиката  Без церемониал за 6 май Без церемониал за 6 май  Туристическият отрасъл с проект за избавяне на летния сезон Туристическият отрасъл с проект за избавяне на летния сезон  Каракачанов предлага нови ограничения в поддръжка на държавния запас с български артикули Каракачанов предлага нови ограничения в поддръжка на държавния запас с български артикули  Каракачанов ще бъде санкциониран за нарушение на ограниченията за сигурност Каракачанов ще бъде санкциониран за нарушение на ограниченията за сигурност

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите отGoogle PlayиAppStore.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: Каракачанов .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Подпомагат повече фамилии с еднократна помощ от 375 лв.  1 Четири институции ревизират декларациите за прекосяване през контролно-пропусквателен пункт  1 61 на 100 от компаниите у нас чакат да оцелеят след рецесията  1 Кога ще стартира да се възвръща пазарът на труда --> Пaрите ни  Подпомагат повече фамилии с еднократна помощ от 375 лв. Подпомагат повече фамилии с еднократна помощ от 375 лв.  Четири институции ревизират декларациите за прекосяване през контролно-пропусквателен пункт Четири институции ревизират декларациите за прекосяване през контролно-пропусквателен пункт  61 на 100 от компаниите у нас чакат да оцелеят след рецесията 61 на 100 от компаниите у нас чакат да оцелеят след рецесията  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Дъжд и гръмотевици, идва ли стопляне Дъжд и гръмотевици, идва ли стопляне  Разхлабване на ограниченията: Спорт и заведения навън Разхлабване на ограниченията: Спорт и заведения навън  <br> Да направиш немислимото: дамата, трансформирала вековни обичаи <br>
Да направиш немислимото: дамата, трансформирала вековни обичаи
 COVID-19 и жегата: какво ще е лятото в Европа? COVID-19 и жегата: какво ще е лятото в Европа? Последни  Красимир Каракачанов Каракачанов: Държавата не може да бъде единствено касиер  Нови дати за матурите, няма да удължават образователната година Нови дати за матурите, няма да удължават образователната година  Кой дезинфектант е ефикасен, по какъв начин да го разпознаем Кой дезинфектант е ефикасен, по какъв начин да го разпознаем  Кметът на с. Литаково Пешо Младенов Засилено полицейско наличие в Литаково  Блокираха квартал в Ямбол поради случаи на COVID-19 Блокираха квартал в Ямбол поради случаи на COVID-19  Нови 57 случая на COVID-19 у нас, измежду тях и 7 деца Нови 57 случая на COVID-19 у нас, измежду тях и 7 деца  <p>В България най-лошото с COVID-19 предстои</p> В България най-лошото с COVID-19 следва  Архив Кометата " Суан " към този момент е забележима с невъоръжено око  Професия на бъдещето ли са видео игрите Професия на бъдещето ли са видео игрите  Какъв е шансът ти съгласно твоята зодия? Какъв е шансът ти съгласно твоята зодия?  Индийската Mahindra е публично показана на родния пазар. Пикапът GOA PIK-UP PLUS се продава у нас от началото на януари 2020 година, като стартовата му цена е 43 990 лева без Данък добавена стойност. Прецедент: продадени нови коли в Индия = 0  В търсене на източника на COVID-19 В търсене на източника на COVID-19  Днес честват всички, чиито имена значат Днес честват всички, чиито имена значат " мир "  Илън Мъск още веднъж стана татко Илън Мъск още веднъж стана татко  Дърводелска работилница Слепият дърводелец: историята на този мъж ще ви изуми  DARA с неповторимо осъществяване и победа в „ Като две капки вода “ DARA с неповторимо осъществяване и победа в „ Като две капки...  Спецсъдът пусна Арабаджиеви под домакински арест Спецсъдът пусна Арабаджиеви под домакински арест  Откриха случай на ковид-19 от декември във Франция Откриха случай на ковид-19 от декември във Франция  Блокада в ромската махала в Ямбол Блокада в ромската махала в Ямбол  СЗО: Съединени американски щати без доказателства, че вирусът е неестествен СЗО: Съединени американски щати без доказателства, че вирусът е неестествен Всичко от през днешния ден Виц на деня Съдията: - Цяла нощ сте обикаляли пийнал и с виковете си сте събудили заспалите жители. Какво ще кажете за свое опрощение? Подсъдимият: - Трябва да… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  " Le Temps ": Български военачалник е воин от войната против COVID-19  Още инфектирани с COVID-19 се прибраха у нас с полети от Нидерландия Още инфектирани с COVID-19 се прибраха у нас с полети от Нидерландия  Ген. Мутафчийски: Ген. Мутафчийски: " Отиде си един заслужен български доктор "  Жители на Рим: Жители на Рим: " Ние сме на ръба на гладната гибел "  Грета Тунберг стартира битка и против ковид Грета Тунберг стартира битка и против ковид  " Ще умрем от апетит, в случай че тази обстановка продължи " Водещи вести  Нови 57 случая на COVID-19 у нас, измежду тях и 7 деца Нови 57 случая на COVID-19 у нас, измежду тях и 7 деца  Нови дати за матурите, няма да удължават образователната година Нови дати за матурите, няма да удължават образователната година  Блокираха квартал в Ямбол поради случаи на COVID-19 Блокираха квартал в Ямбол поради случаи на COVID-19  Кой дезинфектант е ефикасен, по какъв начин да го разпознаем Кой дезинфектант е ефикасен, по какъв начин да го разпознаем  В търсене на източника на COVID-19
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР