България Жители от Младост“ на протест, искат саниране Протестиращите подчертават,

...
България Жители от Младост“ на протест, искат саниране Протестиращите подчертават,
Коментари Харесай

Жители от „Младост“ на протест, искат саниране

България Жители от „ Младост “ на митинг, желаят саниране Протестиращите акцентират, че не симпатизират на нито една политическа мощ  Николай Киров 26 януари 2020, 14:36  Жители от „ Младост “ на митинг, желаят саниране Източник: БГНЕС
ители на 4 блока в столичния квартал „ Младост “ излязоха на митинг с искане да се форсира санирането по Националната стратегия за енергийна успеваемост.

Недоволството на жителите от блокове 451, 457, 213 и 220А е провокирано от решението на новоизбрания кмет на общината арх. Стефан Стефанов, който съгласно тях взема решение, че би трябвало отначало да стартира състезанието по желание на компаниите за саниране.

Опасни ли са старите панелни блокове

Протестиращите акцентират, че не симпатизират на нито една политическа мощ и митингът им не е политически – за тях е значимо администрацията де се води основно от ползите на жителите и да не ги бави ненужно.

Сред основателите на митинга е Валентин Костов, член на Управителния съвет на Сдружението на притежателите в блок. 451. Той описа, че сдружението е основано преди 5 години точно да взе участие в Националната стратегия за енергийна успеваемост. Още същата година общината е сключила контракт за проучване на блока като е направен нужният паспорт.

Искат от общините по-строг надзор на санирането

Костов показва, че след издаването на паспорта Столична община трансферира уговорките по санирането на районната администрация в „ Младост “: „ 4 години минаха без да е направено нищо. Смениха се четирима кмета – резултатът е нищо “.

Кметът за корупцията в „ Подуяне”: За мен е вест

След многократни срещи с районната администрация, живеещите в петте входа на блок 451 привикват общо заседание. „ Очаквам, че районният кмет Стефанов ще се появи на това заседание, тъй като е известен документално “.

Междувременно районният кмет арх. Стефан Стефанов декларира в отворено писмо до медиите по случая, че публичната поръчка за санирането на блоковете не е завършила. Дейността на комисията ще изготви отчет до 13 март.

Жителите обаче не са съгласни с казаното и се стимулират с това, че откакто Стефанов е бил основен проектант на региона при предходните двама кметове, би трябвало да е осведомен с казуса.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: митинг .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар  1 Банките подвигат такси и комисиони  1 Какви фрагменти ще се търсят най-вече през 2020 година  1 Колко българи карат " Ролс Ройс " и " Ферари "  1 Спряха детските надбавки на стотици родители --> Пaрите ни  Банките подвигат такси и комисиони Банките подвигат такси и комисиони  Какви фрагменти ще се търсят най-вече през 2020 година Какви фрагменти ще се търсят най-вече през 2020 година  Колко българи карат Колко българи карат " Ролс Ройс " и " Ферари "  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Повече ли работят чиновниците, които не употребяват отмора за цигара Повече ли работят чиновниците, които не употребяват отмора за цигара  <br> Страховитите <strong> пандемии </strong>, трансформирали човешката <strong> история </strong> <br>
Страховитите пандемии , трансформирали човешката история
 <br> Постъпка на завладя обществените мрежи <br>
Постъпка на завладя обществените мрежи
 <br> Котката, която може <strong>
" />
Котката, която може "да се взира в душата ви, до момента в който... "
Последни  Жители от „ Младост “ на митинг, желаят саниране Жители от „ Младост “ на митинг, желаят саниране  Кристалина Георгиева Кристалина Георгиева: България да влага в хората  Тази женитба скандализира Англия Тази женитба скандализира Англия  Краси Ванков: Опитахме се да погледнем в „ All Inclusive ” на любовта през всичките възрасти Краси Ванков: Опитахме се да погледнем в „ All...  Бащата на Меган остро я подлага на критика: 3 милиона $ не са ѝ задоволителни Бащата на Меган остро я подлага на критика: 3 милиона $ не...  Верижна злополука затвори Автомагистрала „ Марица “ при Свиленград Верижна злополука затвори Автомагистрала „ Марица “ при Свиленград  ВиК след отровата: Няма заплаха за питейната вода в Пловдив ВиК след отровата: Няма заплаха за питейната вода в...  Протест - желаят узаконяване на бакшишите в заведения за хранене и хотели Протест - желаят узаконяване на бакшишите в заведения за хранене...  Коронавирусът стигна Москва, в Китай блокират градове Коронавирусът стигна Москва, в Китай блокират градове  Странната гибел на европейската автоиндустрия Странната гибел на европейската автоиндустрия  Райна Касабова – първата жена взела участие във боен полет Райна Касабова – първата жена взела участие във боен полет  Емилиан Гебрев Разследващ уебсайт: Скрипал и Гебрев с общ отровител  <p>Зараза в Китай: съвещание на Политбюро и без тържества</p> Зараза в Китай: съвещание на Политбюро и без тържества  <p>Огромен пожар в автоморга в Хасково</p> Огромен пожар в автоморга в Хасково  Рила Спасиха планинар в Рила с хеликоптери от Словакия  <p>Кои са най-продаваните коли в света за 2019 г.</p> Кои са най-продаваните коли в света за 2019 година  <p>Арестуваха виновника за свалянето на самолета в Иран</p> Арестуваха виновника за свалянето на самолета в Иран  <p>Малък аероплан падна край Русе, има ранени</p> Малък аероплан падна край Русе, има ранени  <p>Евростат: Всеки трети българин не може да заплаща сметките си навреме</p> Евростат: Всеки трети българин не може да заплаща...  <p>Фенове стачкуваха пред гръцкото посолство в София</p> Фенове стачкуваха пред гръцкото посолство в София Всичко от през днешния ден Виц на деня Най-страшното тестване за един мъж, когато би трябвало да прояви предвидливост, съобразителност, ексцентрично мислене и въображение – това е моментът, когато жена му го попита: “Нищо… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Ето ги - 10 най-красиви мъже в света Водещи вести  Коронавирусът стигна Москва, в Китай блокират градове Коронавирусът стигна Москва, в Китай блокират градове  Кристалина Георгиева Кристалина Георгиева: България да влага в хората  Странната гибел на европейската автоиндустрия Странната гибел на европейската автоиндустрия  Протест - желаят узаконяване на бакшишите в заведения за хранене и хотели Протест - желаят узаконяване на бакшишите в заведения за хранене и хотели  ВиК след отровата: Няма заплаха за питейната вода в Пловдив ВиК след отровата: Няма заплаха за питейната вода в Пловдив  Верижна злополука затвори Автомагистрала „ Марица “ при Свиленград Верижна злополука затвори Автомагистрала „ Марица “ при Свиленград  Бащата на Меган остро я подлага на критика: 3 милиона $ не са ѝ задоволителни Бащата на Меган остро я подлага на критика: 3 милиона $ не са ѝ задоволителни  Тази женитба скандализира Англия Тази женитба скандализира Англия  Емилиан Гебрев Разследващ уебсайт: Скрипал и Гебрев с общ отровител  <p>Огромен пожар в автоморга в Хасково</p> Огромен пожар в автоморга в Хасково  Рила Спасиха планинар в Рила с хеликоптери от Словакия  <p>Зараза в Китай: съвещание на Политбюро и без тържества</p> Зараза в Китай: съвещание на Политбюро и без тържества  <p>Кои са най-продаваните коли в света за 2019 г.</p> Кои са най-продаваните коли в света за 2019 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР