България изтегли Унгария за съперник на баражите за ЕВРО 2020.

...
България изтегли Унгария за съперник на баражите за ЕВРО 2020.
Коментари Харесай

Петимата футболисти, на които Унгария ще разчита на Васил Левски

България изтегли Унгария за противник на баражите за ЕВРО 2020. Бленуваното класиране на огромен конгрес изисква да преодолеем " маджарите " в София. Макар и не превъзходния им тим от 50-те, актуалният състав е апетитен за любимец от букмейкърите. Двубоят на Националния стадион " Васил Левски " ще бъде на 26 март. Ето на кои петима маджарски футболисти би трябвало да обърнем особено внимание.

Петер Гулаши

Титулярният избор на вратата на немския Република България Лайпциг е едно от най-сериозните имена в родината си. На 29 години е, само че продължава да се развива под рамката. Доказва го с изявите в немската Бундеслига, а и с екипа на " маджарите ". Вече има 31 публични мача с националния тим. Преди това е закрепостен титуляр във всички юношески гарнитури. Обявен е за " футболист на годината " в Унгария за актуалната 2019. Два пъти е първенец на Австрия с Република България Залцбург. Оценяван е на 12 милиона евро.
 Снимка 454106
Източник:

Доминик Шобошлай

Едва 19-годишен полузащитникът е една от звездите на австрийската Бундеслига. Защитава цветовете на Република България Залцбург, с който впечатли Арсенал. Сериозно се спекулира, че Шобошлай ще бъде заместител на Гранит Джака в Лондон. И неговата хипотетична цена е 12 милиона евро, само че стремително се повишава. Не бива да забравяме, че сега играе в един от най-прогресивните тимове в цяла Европа. Не всеки може да означи 3 гола на " Анфийлд " в наши дни...
 Снимка 454107
Източник:

Роланд Салай

Крилото също играе в Германия. Защитава цветовете на Фрайбург, откъдето заплатиха 4,5 милиона евро за правата му през лятото на 2018. На 22 години е и занапред се чака да развие качествата си в месомелачката на Бундеслигата. През сегашния сезон се появява най-вече като запаса. През пролетта на 2018 победи в кипърския шампионат с Апоел. Визитката му се добавя от година престой в италианската серия А, където носи екипа на Палермо. Там той си партнира с Ивайло Чочев.
 Снимка 454109
Източник:

Балаш Джуджак

Навярно най-популярното име в селекцията на противника ни. Капитанът на " маджарите " е в залеза на своята кариера, само че в зенита си игра дружно със Станислав Манолев в Динамо (Москва). Руснаците трябваше да извадят 19 милиона евро, с цел да го вземат от Анжи, което за сезон 2011/2012 беше голяма сума. Част от най-силните си години Джуджак посвети на холандския ПСВ (Айндховен). Три пъти е избиран за " футболист на годината " в Унгария. Голяма фигура без значение моментното положение, може непрекъснато да подсети за себе си и " златните " си дни. Аурата му на терена оказва помощ на младите му съотборници да израства във всеки мач.
 България хазаин на Унгария в плейоф за Евро 2020! онлайн
България хазаин на Унгария в плейоф за Евро 2020! Огромен късмет за класиране! Евентуалният край също ще бъде в София!

Само спечелилият от всеки поток се класира за Европейското

Адам Салай

Нападателят на Майнц е последният маджарин, който се разписа в българската врата. Това се случи в контролната среща сред двете единайсеторки през 2012 година. От началото на шампионата се пробва да открие познатата форма. Салай към момента не се е разписал в Бундеслигата. В нея той има богат стаж - 5 сезона в Майнц, 5 сезона в Хофенхайм, един в Шалке и половин чартърен в Хановер. Любопитното при него е, че през 2007 година е трансфериран в Реал Кастия - втората групировка на мадридския гранд. Все отново по този начин и не получава късмет в " белия балет ", където по това време вирее следващото " галактико ". За Унгария има 21 гола в 61 мача.
 Снимка 454110
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР