България изпълнява установените стандарти към търсещите закрила, съгласно параметрите на

...
България изпълнява установените стандарти към търсещите закрила, съгласно параметрите на
Коментари Харесай

Гьоков към ООН: Спазваме международните правни стандарти за подкрепа на бежанци и търсещи закрила

България извършва откритите стандарти към търсещите протекция, според параметрите на интернационалното филантропично право и интернационалното право в региона на правата на индивида. Това сподели министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков по време на среща с представителя на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците /ВКБООН/ за страната ни Нарасимха Рао Нилагири Лакшми, оповестиха от пресцентъра на общественото министерство.

Двамата са дали висока оценка на съдействие сред България и ВКБООН и са изразили вяра за продължение на партньорството за дейно ръководство на миграционните процеси и за интеграция на хората, които търсят интернационална протекция у нас.

Върховният комисариат на Организация на обединените нации за бежанците постоянно е бил значим сътрудник на България по въпросите на бежанците и Министерството на труда и обществената политика е измежду институциите, които постоянно са откликвали, съгласно своите пълномощия, на опциите за съдействие, акцентира министър Гьоков.

Имаме воля и предпочитание за използване на положителната нормативна уредба и поставяме старания за постигането на триумф в социализирането на бежанците в България, добави той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР