България изпълни всички критерии за Шенген и не заслужава да

...
България изпълни всички критерии за Шенген и не заслужава да
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: България изпълни всички критерии за Шенген, не заслужава да бъде унижавана и обиждана

България извърши всички критерии за Шенген и не заслужава да бъде унижавана и обиждана по този метод. Това сподели ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов, който взе участие в откриването на кръгла маса в София, отдадена на готовността на българската стопанска система за еврозоната. Организатор на форума е Центърът за развиване и политики (ЦРП), заяви Българска телеграфна агенция.

 

Българските граници се пазят добре, те са външни граници на Европа. Европа трябваше да ни оказва помощ и все пак считам, че българите се справихме, сподели още Вежди Рашидов. По думите му 20-50 индивида в един рейс не могат да бъдат причина страната ни да бъде пренебрегната. Ако страната ни не влезе в Шенген, следва още веднъж един дълъг интервал на очакване, разяснява още ръководителят на Народното събрание.

 

На форума Вежди Рашидов уточни, че тематиката за участие в еврозоната за специалистите е ясна и разбираема, само че за хората повдига доста въпроси и е естествено в някаква степен да провокира паника. Той добави, че по тази причина провеждането на такива полемики са значими за постигането на уравновесено и ясно обръщение към жителите.

 

Според Вежди Рашидов всички имат виновност страната ни да бъде гледана от време на време към момента сериозно в Европа. През тези две години доста съществено критикувахме сами себе си, всеки ден излъчвахме от заран до вечер неверни вести за нашата страна. Липсваше ни и по-активно отношение, уточни Рашидов. 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР