България изглежда много по-добре в момента за нашите евроатлантически партньори,

...
България изглежда много по-добре в момента за нашите евроатлантически партньори,
Коментари Харесай

Борисов във В. Търново: България изглежда много по-добре в момента за нашите евроатлантически партньори, отколкото по време на служебните правителства

" България наподобява доста по-добре сега за нашите евроатлантически сътрудници, в сравнение с по време на служебните държавни управления. Не инцидентно падна мониторингът. Аз съм бил доста пъти министър председател, само че зад мене са били 100 депутати...В момента хем сме първи, хем виждате - аматьорска работа ".
 
" България наподобява доста по-добре сега за нашите евроатлантически сътрудници, в сравнение с по време на служебните държавни управления. Не инцидентно падна мониторингът. Аз съм бил доста пъти министър председател, само че зад мене са били 100 депутати, Политическа партия - малко. Ако не са до нас (ДПС, бел. ред.), ще паднем. Спрете да бъдете лицемери и признайте истината ", прикани Политическа партия Борисов.
 
" Очаквам от вас вие да ме разбирате. В момента хем сме първи, хем виждате - аматьорска работа ", добави някогашният министър-председател.
 
" Не мога да бъда оптимист за идващите няколко години, че ще продължи да се строи. Парите ги няма. Похарчиха ги. За Търново - Русе оставихме пари,  във " Вик " бранша - също. И тези пари ги няма. И в този момент вие очаквате оптимизъм. Не мога да бъда оптимист за идващите няколко години. Никога не съм лъгал хората и по тази причина продължаваме да сме първи. Вчера гласоподаваха пътната карта за енергетиката. Но не съм убеден до дъно, че Планът е добър и изкусен. Имаха три години, оставихме им подготвен проект, само че те, с цел да потвърдят, че са по-добри, не го одобриха. Сега, с помощта на нас, се приема, само че не мога да кажа, че е положително. Особено като видях компаниите, които са наредили там ", показа Борисов.
 
Той акцентира, че няма механизъм, който да направи така наречен " некоалиция " по-силна. Борисов добави, че министър-председателят Николай Денков, както и всички народни представители, поставят всекидневни старания, с цел да запазят кабинета.
 
" Аз разбирам какъв брой му е мъчно и по тази причина разговорът с всички нас би трябвало да е всекидневен, ежечасен. Ние бяхме почтени, те не бяха /за ПП-ДБ, бел.ред./ ", добави Борисов и изясни, че при гласуванията за смяна в Конституцията през вчерашния ден кворумът е станал вероятен с помощта на ГЕРБ.
 
" Вчера през целия ден депутатите ни са дали своят вот с Политическа партия и Демократична България. Щом аз мога да се объркам, какво остава за другите. Кметовете направиха доста. Освен цялата еспертиза, един кмет би трябвало да има и пари. В последно време те работиха с парите, които оставихме ние. От майка ми и баба ми знам, че в мазето би трябвало да има мазнинка. А ми се подиграваха за селската приказка ", сподели от трибуната Бойко Борисов.
 
" Как търпите интернационален път да ви мине през града. Един митинг няма. Заради вашето държание в този момент ще е по-скъпо. Не трябваше това да го търпите. Не съм ви подстрекавал, само че желаех да видя дали я има силата. Тировете минават през центъра. За каква екосистема и опазване на здравето приказват ", сподели още някогашният министър председател.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР